Libnet.ro
UNICEF

00:08

Scriitorul Gabriel Liiceanu critica mass-media din Romania: Valorile in care am crezut noi se rastoarna permanent

B1 B1,
Scriitorul Gabriel Liiceanu critica mass-media din Romania: Valorile in care am crezut noi se rastoarna permanent

Scriitorul Gabriel Liiceanu a vorbit, duminica, in emisiunea Interviurile lui Cristoiu, de pe B1 TV, despre directia in care au luat-o televiziunile si presa din Romania in ultimii ani. Astfel, el spune ca. continuă pe B1

Daniel Funeriu: Unirea dreptei acum este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania

Consilierul prezidential Daniel Funeriu scrie sambata, pe blogul sau, ca noul partid Miscarea Populara ar trebui sa se prezinte singur la alegerile europarlamentare, fara o eventuala alianta cu PDL: Unirea dreptei acum eu cred ca este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Ce sa unesti din dreapta acum? Un partid de 13% cu mecanisme viciate si in chinurile unei incerte reasezari interne luat impreuna cu doua-trei partidulete care, din pacate, in loc sa mearga in sus au facut fas la sol? Cred ca Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania.

Preturile din Romania s-au TRIPLAT in ultimii zece ani

Preturile din Romania s-au triplat in ultimii zece ani. Datele Institutului National de Statistica arata ca cel mai mult s-au scumpit serviciile si produsele alimentare. Salariul mediu brut al unui.

Iar ne facem de ras! Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania

Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania si Bulgaria. intr-un articol de opt pagini dintr-o revista frantuzeasca, se vorbeste despre imigrantii de etnie roma veniti din tara.

Utilizatorii din Romania pot de acum cumpara carti electronice de pe magazinul Google Play

Incepand din aceasta saptamana, sectiunea de carti electronice este disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania. Doritorii pot previzualiza carti de la editurile care au semnat parteneriate cu Google, iar apoi le pot achizitiona din magazinul online Play. Cele mai ieftine carti costa sub 7 lei, dar exista si unele de peste 80 de lei. Majoritatea covarsitoare a cartilor sunt in engleza.

Ambasadorul Spaniei la Bucuresti: MCV a avut o importanta majora pentru reformarea Justitiei din Romania

Mecanismul de Cooperare si Verificare, instituit de Comisia Europeana, a avut o importanta majora pentru reformarea Justitiei din Romania si trebuie sa continue cu accent pe latura de cooperare, a afirmat.

PDL someaza autoritatile: Trebuie sa aflam cum a fugit Omar Hayssam din Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri ca autoritatile romane trebuie sa clarifice modul in care omul de afaceri Omar Hayssam a reusit sa fuga din Romania in urma cu sapte ani. Cu totii vrem sa stim varianta oficiala si reala asupra modului in care Omar Hayssam a parasit tara. Nu pot sa fac speculatii daca a fost sau nu ajutat de cineva. Nu m-as indrepta spre institutii, ci mai degraba spre membrii familiei, a declarat Vasile Blaga intr-o interventie telefonica la Realitatea .

Radu Banciu: N-au vrut popii sa-l elibereze pentru o zi pe Gigi Becali, desi el e Dumnezeul bisericilor din Romania

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, cum l-au sabotat preotii romani pe Gigi Becali, Dumnezeul bisericilor din Romania, prin neacordarea avizului necesar ins.

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Ovidiu Simonca: Tatal meu se bucurase ca il am invitat pe Gabriel Liiceanu

Ovidiu Simonca in dialog cu DanielCristea-Enache: Cum s-ar vedea democratia noastra postrevolutionara din perspectiva epocii Ceausescu, careia ea i-a pus capat? Cum ati inteles-o si cum ati asimilat-o, la o virsta in care erati deja format ca intelectual?.

Subiectele zilei: Povestea lui Omar Hayssam, teroristul sirian protejat de oameni politici din CDR si PSD; Cea mai mare lovitura de pariuri trucate din Romania - Casele de pariuri reclama cazul la Interpol; Sistemul de pensii din Germania, in pragul cola

Tablouri din patrimoniul universal, arse intr-o soba cu sosoni din Romania, subiect de prima pagina in presa straina, scrie Adevarul. Celebra publicatie americana New York Times dezbate intr-un amplu material publicat pe prima pagina posibilitatea ca cele sapte tablouri in valoare de peste 100 milioane de euro furate dintr-un muzeu olandez sa fi fost arse de mama unuia dintre suspecti. Profesorii ameninta cu proteste dupa inceperea anului scolar. Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant a depus vineri, la Guvern, memorii individuale si colective din partea a peste 20. 000 de salariati din invatamant, precum si o scrisoare adresata premierului Victor Ponta, prin care avertizeaza ca nerezolvarea problemelor va duce la proteste dupa inceperea anului scolar. Ce nemultumiri au profesorii, intr-un material din Romania Libera.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )