Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile din Romania s-au TRIPLAT in ultimii zece ani

Antena3 Antena3,
Preturile din Romania s-au TRIPLAT in ultimii zece ani

Preturile din Romania s-au triplat in ultimii zece ani. Datele Institutului National de Statistica arata ca cel mai mult s-au scumpit serviciile si produsele alimentare. Salariul mediu brut al unui. continuă pe Antena3

Preturile din tara noastra s-au triplat in ultimii zece ani

Preturile din tara noastra s-au triplat in ultimii zece ani, arata Antena3. ro.

Daniel Funeriu: Unirea dreptei acum este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania

Consilierul prezidential Daniel Funeriu scrie sambata, pe blogul sau, ca noul partid Miscarea Populara ar trebui sa se prezinte singur la alegerile europarlamentare, fara o eventuala alianta cu PDL: Unirea dreptei acum eu cred ca este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Ce sa unesti din dreapta acum? Un partid de 13% cu mecanisme viciate si in chinurile unei incerte reasezari interne luat impreuna cu doua-trei partidulete care, din pacate, in loc sa mearga in sus au facut fas la sol? Cred ca Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania.

PDL someaza autoritatile: Trebuie sa aflam cum a fugit Omar Hayssam din Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri ca autoritatile romane trebuie sa clarifice modul in care omul de afaceri Omar Hayssam a reusit sa fuga din Romania in urma cu sapte ani. Cu totii vrem sa stim varianta oficiala si reala asupra modului in care Omar Hayssam a parasit tara. Nu pot sa fac speculatii daca a fost sau nu ajutat de cineva. Nu m-as indrepta spre institutii, ci mai degraba spre membrii familiei, a declarat Vasile Blaga intr-o interventie telefonica la Realitatea .

Radu Banciu: N-au vrut popii sa-l elibereze pentru o zi pe Gigi Becali, desi el e Dumnezeul bisericilor din Romania

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, cum l-au sabotat preotii romani pe Gigi Becali, Dumnezeul bisericilor din Romania, prin neacordarea avizului necesar ins.

Iar ne facem de ras! Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania

Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania si Bulgaria. intr-un articol de opt pagini dintr-o revista frantuzeasca, se vorbeste despre imigrantii de etnie roma veniti din tara.

Utilizatorii din Romania pot de acum cumpara carti electronice de pe magazinul Google Play

Incepand din aceasta saptamana, sectiunea de carti electronice este disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania. Doritorii pot previzualiza carti de la editurile care au semnat parteneriate cu Google, iar apoi le pot achizitiona din magazinul online Play. Cele mai ieftine carti costa sub 7 lei, dar exista si unele de peste 80 de lei. Majoritatea covarsitoare a cartilor sunt in engleza.

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Oana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor mai frumoase femei din Romania!

Oana Zavoranu a dezvaluit cu mandrie faptul ca un important site american destinat barbatilor a inclus-o in topul celor mai frumoase femei din Romania, alaturi de alte cateva nume precum Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu. Continue reading .

Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca toti sefii marilor institutii financiare, FMI, Banca Mondiala, BEI, BERD, au fost la Bucuresti de la inceputul anului si au dat un mesaj de credibilitate si de soliditate a Romaniei, de potential de dezvoltare. Ponta mai spune ca acesta este mesajul pe care doresc investitorii sa-l auda, ca altfel, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Lucrari facute fara cap: O strada din Suceava asfaltata prima data in ultimii 20 de ani a fost gaurita dupa doar cateva zile pentru montarea conductelor de apa

Strazile proaspat asfaltate si sparte din nou la cateva zile pentru lucrari edilitare au devenit un lucru frecvent intalnit in localitatile din Romania. O astfel de lucrare fara cap este relalatata joi de catre publicatia locala Monitroul de Suceava ce prezinta cazul unei stradute de cartier care a fost reasfaltata dupa 20 de ani si, la doar cateva zile dupa, a fost sparta pentru a se instala conducte noi de apa. Autoritatile locale recunosc ca situatia nu este normala si explica de ce s-au facut fac lucrarile in contratimp: Lucrarile de schimbare a conductelor sunt departe de grafic. Programul de reparatii stradale nu putea sa astepte pana cand vor incepe lucrarile de schimbare a conductei peste tot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )