Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile din tara noastra s-au triplat in ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile din tara noastra s-au triplat in ultimii zece ani

Preturile din tara noastra s-au triplat in ultimii zece ani, arata Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Spaniolii se arata interesati de domeniul bancar din tara noastra

Ministrul Finantelor Publice Daniel Chitoiu s-a intalnit astazi cu ambasadorul Spaniei la Bucuresti, E. Estanislao de Grandes Pascual, pentru a discuta relatiile bilaterale dintre cele doua state, oficialul spaniol indicand ca exista investitori care ar fi interesati de domeniul bancar, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Harta turistica a Romaniei, modificata total de criza. Care sunt acum cele mai (ne)vizitate judete din tara noastra

Criza a modificat total perceptia romanilor si strainilor asupra zonelor turistice din Romania. Litoralul, muntii, Delta Dunarii nu mai sunt atat de atractive ca in anii anteriori, motivele fiind multiple, tin atat de criza, dar, posibil, si de preturile ridicate din statiunile din aceste destinatii.

Preturile din Romania s-au TRIPLAT in ultimii zece ani

Preturile din Romania s-au triplat in ultimii zece ani. Datele Institutului National de Statistica arata ca cel mai mult s-au scumpit serviciile si produsele alimentare. Salariul mediu brut al unui.

Victor Ponta, jigniri la adresa lui Vasile Blaga: Sa explice cat de prost poate fi un ministru de Interne caruia ii fuge din tara un infractor periculos; probabil ca in cazul lui prostia nu e vreo infractiune

Premierul Victor Ponta a lansat, sambata, un atac dur la adresa lui Vasile Blaga, care ocupa functia de ministru de Interne in perioada in care Omar Hayssam a fugit din tara, afirmand ca liderul PDL trebuie sa explice cat de prost poate fi un ministru caruia ii fuge din tara un infractor periculos. Dar probabil ca in cazul domnului Blaga prostia nu e vreo infractiune, a spus Ponta.

VIDEO Victor Ponta, jigniri la adresa lui Vasile Blaga: Sa explice cat de prost poate fi un ministru de Interne caruia ii fuge din tara un infractor periculos; probabil ca in cazul lui prostia nu e vreo infractiune

Premierul Victor Ponta a lansat, sambata, un atac dur la adresa lui Vasile Blaga, care ocupa functia de ministru de Interne in perioada in care Omar Hayssam a fugit din tara, afirmand ca liderul PDL trebuie sa explice cat de prost poate fi un ministru caruia ii fuge din tara un infractor periculos. Dar probabil ca in cazul domnului Blaga prostia nu e vreo infractiune, a spus Ponta.

Inscrieri online: viitorii studenti se pot inscrie pe Internet la cinci universitati din tara

Educativa, un grup de organizatii private si ONG-uri, a lansat Admitereonline. ro , o platforma prin care studentii se pot inscrie, in doar cateva minute, la cinci universitati din tara. In premiera pentru Europa de Est, tot procesul de inscriere, pana.

Cum justifica Ministerul Educatiei desfiintarea celor 183 de specializari si inchiderea a patru universitati din tara

Guvernul a decis sa desfiinteze aproape 200 de specializari de la 37 de Universitati din tara pentru ca acestea nu mai respecta standardele de calitate sau nu mai au studenti. Hotararea de Guvern va intra.

Serviciul de transfer international de bani cash, MoneyGram, disponibil in magazinele Orange Shop din tara

Toti cei care doresc sa transfere bani cash, in RON sau in EUR, in tara sau in strainatate, prin serviciul MoneyGram, pot intra si depune banii in cel mai apropiat magazin Orange shop, atat in timpul saptamanii, cat si pe durata weekendului, magazinele Orange shop stradale fiind deschise si dupa ora 18. 00, iar cele din galeriile comerciale avand program pana la ora 22. 00, inclusiv in zilele de sambata si duminica, a anuntat joi operatorul de telefonie mobila.

DOCUMENTAR Omar Hayssam - 20 de ani de inchisoare pentru terorism, o premiera in Romania. Cum a intrat sirianul in atentia opiniei publice, rapirea jurnalistilor si fuga din tara

Trei jurnalisti romani, Marie Jeanne Ion 32 de ani), redactor-sef adjunct la Prima TV, cameramanul Sorin Dumitru Miscoci 30 de ani), de la acelasi post de televiziune, si Eduard Ovidiu Ohanesian 37 de ani), reporter la cotidianul Romania Libera, au fost dati disparuti in seara zilei de 28 martie 2005 la Bagdad, impreuna cu insotitorul lor, Mohammad Munaf, cetatean american de origine irakiana. La intoarcerea din vizitele in Irak si Afganistan, la 29 martie 2005, presedintele Traian Basescu a declarat ca se cauta solutii pentru rezolvarea situatiei. In seara aceleiasi zile, omul de afaceri sirian Omar Hayssam, sef al grupului de firme Manhattan din Bucuresti, a anuntat ca ar fi fost sunat de rapitori pentru o cerere de rascumparare: cate un milion de dolari pentru eliberarea fiecaruia dintre cei patru.

Filmele de groaza si festivalul lor din tara lui Dracula.

Incepand din acest an, festivalul va avea o sectiune competitiva de lungmetraj destinata in exclusivitate regizorilor aflati la primul sau al doilea film. Cele sapte filme alese de directorul artistic Andrei Cretulescu vor fi prezentate in premiera absoluta in Romania si vin din tari precum Marea Britanie, Irlanda, Mexic, Germania, Israel si Statele Unite. In competitie: Berberian Sound Studio al doilea lungmetraj al britanicului Peter Strickland Ursul de Argint la Berlin 2009 .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2628 seconds )