Libnet.ro
UNICEF

20:45

in competitia pe averi, USL si ARD sunt (aproape) la egalitate.

România Liberă România Liberă,
in competitia pe averi, USL si ARD sunt (aproape) la egalitate.

Cei 80 de candidati ai USL si ARD care si-au depus candidatura pentru un mandat de parlamentar intr-un colegiu din Bucuresti detin impreuna 113 apartamente, 50 de case de locuit si 25 de case de vacanta, potrivit declaratiilor de avere. Candidatii care vor sa obtina un mandat de parlamentar la alegerile din 9 decembrie si-au depus la Biroul Electoral Municipal declaratiile de avere. Potrivit datelor centralizate de Mediafax, situatia averilor cumulate ale candidatilor celor doua forte . continuă pe România Liberă

Blaga: Peste 70% dintre candidatii ARD sunt noi in Parlament.

Presedintele PDL, Vasile Blaga a confirmat, luni, ca listele candidatilor sustinuti de Alianta Romania Dreapta ARD) pentru alegerile parlamentare urmeaza sa fie finalizate. Blaga a mai spus ca jumatate dintre cei prezenti pe liste sunt candidati noi, care nu au mai fost in Parlament: Listele ARD sunt finalizate, peste 70% din candidati sunt noi, nu au mai fost in Parlament. Este o garnitura tanara de politicieni, care cred ca vor avea multe de spus in tara. Presedintele PDL, Vasile Blaga, .

TELEORMAN Candidatii la alegerile parlamentare si-au depus candidaturile. Iata-i pe cei care iti cer votul!

Sapte formatiuni politice si-au depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare din decembrie in Teleorman. Termenul limita de depunere a candidaturilor a fost marti, 30 noiembrie, ora 24:00. Cei care iti cer votul sunt reprezentantii USL, ARD, PP-DD, UDMR, PRM, PPPS si PAS.

Gheorghe Flutur: 75% din candidatii ARD sunt oameni care nu au mai fost in Parlament

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, ca 33 de filiale au depus la Birourile Electorale Judetene listele candidatilor ARD pentru alegerile parlamentare. Flutur a precizat ca 75% dintre .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )