Libnet.ro
UNICEF

11:15

Complicele lui Mircea Basescu sustine ca a fost pus sa minta justitia, pentru a-l ocoli pe Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Complicele lui Mircea Basescu sustine ca a fost pus sa minta justitia, pentru a-l ocoli pe Traian Basescu

Complicele lui Mircea Basescu, Marian Capatana - cel care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la plata a 250. 000 de euro, in dosarul cu Bercea Mondial - a spus joi, la. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Mircea Basescu dupa ce a fost condamnat

Mircea Basescu a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul de trafic de influenta, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit 600. 000 de euro mita de la fa.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Capatana a luat 3 ani

Mircea Basescu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte este cercetat in dosarul privind mita de 250. 000 de euro pe care ar fi primit-o de la familia interlopului Bercea Mondialu.

UPDATE. Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Capatana a luat 3 ani

Mircea Basescu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte este cercetat in dosarul privind mita de 250. 000 de euro pe care ar fi primit-o de la familia interlopului Bercea Mondialu.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva

Mircea Basescu a fost condamnat joi la patru ani de inchiosare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Astfel Curtea de.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata!. Acum vor capul lui Traian Basescu

Condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de influenta, a venit oarecum pe neasteptate pentru femeile din clanul Bercea. Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata, a declarat Izaura Anghel, fiica celui cunoscut drept Bercea Mondial.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat astazi la patru ani de inchisoare cu executare, transmit televiziunile de stiri. Sentinta este definitiva.

Mircea Basescu, patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis, joi, printr-o sentinta definitiva, ca Mircea Basescu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, cauza in care sunt implicati membri ai familiei lui Bercea Mondial, sa isi ispaseasca pedeapsa.

Izaura Anghel: Nasul Mircea Basescu ne spunea mereu ca tata va fi liber, iar Traian Basescu se ocupa de asta

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a spus joi, la Antena 3, ca de cate ori mergea la birou la nasul sau, Mircea Basescu, acesta ii spunea sa aiba rabdare ca tatal ei va fi eliberat, iar.

Mircea Basescu afla joi sentinta definitiva in dosarul de trafic de influenta

00: Magistratii Curtii de Apel Bucureti au amanat sentinta in cazul lui Mircea Basescu pentru joi. Mircea Basescu afla miercuri sentinta definitiva in dosarul in care este.

Radu Banciu, despre reactiile dupa condamnarea lui Mircea Basescu: Toti sunt, bineinteles, deplasati si absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia pe care a avut-o Elena Udrea, dupa condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )