Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prima reactie a lui Mircea Basescu dupa ce a fost condamnat

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Mircea Basescu dupa ce a fost condamnat

Mircea Basescu a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul de trafic de influenta, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit 600. 000 de euro mita de la fa. continuă pe Antena3

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata!. Acum vor capul lui Traian Basescu

Condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de influenta, a venit oarecum pe neasteptate pentru femeile din clanul Bercea. Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata, a declarat Izaura Anghel, fiica celui cunoscut drept Bercea Mondial.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Capatana a luat 3 ani

Mircea Basescu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte este cercetat in dosarul privind mita de 250. 000 de euro pe care ar fi primit-o de la familia interlopului Bercea Mondialu.

UPDATE. Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Capatana a luat 3 ani

Mircea Basescu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte este cercetat in dosarul privind mita de 250. 000 de euro pe care ar fi primit-o de la familia interlopului Bercea Mondialu.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva

Mircea Basescu a fost condamnat joi la patru ani de inchiosare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Astfel Curtea de.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare: Nu am de facut nici un comentariu, fiind o hotarare definitiva a instantei, indiferent ce cred eu (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o prima reactie, pe Facebook, dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat astazi la patru ani de inchisoare cu executare, transmit televiziunile de stiri. Sentinta este definitiva.

Prima reactie a lui Mircea Sandu, dupa ce a primit sentinta de trei ani de inchisoare

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, ca sentinta in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova este o bataie de joc, facand o analogie intre ca.

Complicele lui Mircea Basescu sustine ca a fost pus sa minta justitia, pentru a-l ocoli pe Traian Basescu

Complicele lui Mircea Basescu, Marian Capatana - cel care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la plata a 250. 000 de euro, in dosarul cu Bercea Mondial - a spus joi, la.

Mircea Basescu afla astazi daca va fi condamnat la inchisoare. Procurorii au cerut pedeapsa maxima

Curtea de Apel Constanta decide joi, 16 iunie, daca Mircea Basescu va fi condamnat la inchisoare in dosarul in care este judecat de trafic de influenta.

Prima reactie a lui Paleologu dupa excluderea din PNL: E un abuz nemaipomenit, o mare porcarie. La toamna o sa ajunga sub 8%

Fostul deputat PNL Theodor Paleologu a avut o prima reactie privind excluderea sa din formatiunea condusa de Vasile Blaga si Alina Gorghiu, intr-o interventie la RFI. Paleologu a calificat comportamentul conducerii liberale drept un abuz si o porcarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )