Libnet.ro
UNICEF

23:30

Concursul 1 decembrie-moment istoric si-a desemnat castigatorii

Adevărul Adevărul,
Concursul 1 decembrie-moment istoric si-a desemnat castigatorii

Scolile si liceele participante la concursul 1 decembrie-moment istoric au fost premiate, astazi, de municipalitate. Elevii si profesorii care au pus in scena momentul Marii Uniri au primit pentru scolile lor aparatura IT. Toti participantii au fost rasplatiti de primarie cu vizionarea unor piese de teatru la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Traim un moment istoric. Republica Moldova a parafat acordul de asociere cu Uniunea Europeana

Republica Moldova a facut astazi un pas mare spre vest. La Vilnius, premierul Iurie Leanca a parafat Acordul de Asociere cu UE, impreuna cu sefa diplomatiei europene Catherin Ashton. Traim un moment istoric, ce.

Uniunea Europeana a parafat acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia. Iurie Leanca: Traim un moment istoric

Republica Moldova si Georgia, reprezentate de premierul Iurie Leanca si, respectiv, presedintele Ghiorghi Margvelasvili, au parafat, vineri, la Vilnius Acordurile de Asociere cu UE. Traim un moment istoric, ce.

Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric.

Premierul moldovean Iurie Leanca a semnat, vineri, ultima pagina a Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu UE. Traim un moment istoric, ce simbolizeaza incredere si deschidere in relatia dintre R. Moldova si UE, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca, dupa parafarea acordului impreuna cu Inaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton. Moldova, astazi am asigurat drumul nostru spre UE!, s-a adresat el, in limba romana, concetatenilor sai, relateaza Europa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )