Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric.

România Liberă România Liberă,
Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric.

Premierul moldovean Iurie Leanca a semnat, vineri, ultima pagina a Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu UE. Traim un moment istoric, ce simbolizeaza incredere si deschidere in relatia dintre R. Moldova si UE, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca, dupa parafarea acordului impreuna cu Inaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton. Moldova, astazi am asigurat drumul nostru spre UE!, s-a adresat el, in limba romana, concetatenilor sai, relateaza Europa . continuă pe România Liberă

Lectiile summit-ul de la Vilnius

Uniunea Europeana a pierdut Ucraina, dar ceea ce s-a intamplat la Vilnius si in saptamanile care au premers summit-ul Parteneriatului Estic i-au facut pe diplomatii de la Bruxelles sa inteleaga ca trebuie sa fie mult mai vigilenti si mai uniti pentru a castiga batalia cu Rusia.

Traim un moment istoric. Republica Moldova a parafat acordul de asociere cu Uniunea Europeana

Republica Moldova a facut astazi un pas mare spre vest. La Vilnius, premierul Iurie Leanca a parafat Acordul de Asociere cu UE, impreuna cu sefa diplomatiei europene Catherin Ashton. Traim un moment istoric, ce.

Uniunea Europeana a parafat acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia. Iurie Leanca: Traim un moment istoric

Republica Moldova si Georgia, reprezentate de premierul Iurie Leanca si, respectiv, presedintele Ghiorghi Margvelasvili, au parafat, vineri, la Vilnius Acordurile de Asociere cu UE. Traim un moment istoric, ce.

Summit-ul de la Vilnius si problemele UE la granita estica.

Summit-ul de la Vilnius, de joi si vineri, incepe sub semnul refuzului de ultim moment al Ucrainei de a semna un acord cu Uniunea Europeana. Ucraina a parafat Acordul de Asociere in 2012, insa in urma cu cateva zile a anuntat ca nu va semna documentul. Citeste si: Ucraina da vina pe FMI pentru refuzul de a semna acordurile cu UE Reprezentantii UE au declarat ca acordul este inca pe masa, insa aproape nimeni nu mai spera ca documentul sa fie semnat la Vilnius. Premierul ucrainean Mikola .

Basescu, la summit-ul de la Vilnius: UE a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. El a mentionat insa ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana, informeaza Mediafax .

VIDEO. Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Moldova a facut un prim pas spre integrarea in Uniunea Europeana, dar drumul va fi lung si cu sincope din cauza divergentelor dintre fortele politice din tara pe aceasta tema. Citeste si: Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric UE a trecut Prutul ceea ce are semnificatii adanci cu privire la forta si atractivitatea UE. Dupa baltici, alte state din fosta uniune sovietica opteaza pentru solutia europeana. Acest .

Summit-ul economic la Bucuresti: China, noua made in Romania?

Moment istoric in economia european-asiatica. Prezent astazi la cea de-a treia editie a Forumului economic si comercial China-Europa Centrala si de Est din Capitala, premierul chinez Li Keqiang vorbeste despre puterea colaborarii dintre China si.

Summit-ul China - ECE transforma Romania intr-un jucator regional important

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat ca Summit-ul China - Europa Centrala si de Est ECE), organizat zilele acestea la Bucuresti, transforma Romania intr-un jucator regional important inclusiv in ceea ce priveste relatiile UE - China, potrivit unui comunicat de presa.

Epoch Times nu a obtinut acreditare la summit-ul Europa Centrala si de Est China: Cred ca vom da Guvernul in judecata (VIDEO)

Epoch Times, singura publicatie din Romania, care transmite sistematic rapoarte si analize ale situatiei politice din China, nu a primit acreditare de la Guvern pentru participarea la summit-ul Europa Centrala si.

Concursul 1 decembrie-moment istoric si-a desemnat castigatorii

Scolile si liceele participante la concursul 1 decembrie-moment istoric au fost premiate, astazi, de municipalitate. Elevii si profesorii care au pus in scena momentul Marii Uniri au primit pentru scolile lor aparatura IT. Toti participantii au fost rasplatiti de primarie cu vizionarea unor piese de teatru la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )