Libnet.ro
UNICEF

17:00

Basescu, la summit-ul de la Vilnius: UE a trecut Prutul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, la summit-ul de la Vilnius: UE a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. El a mentionat insa ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana, informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Moldova a facut un prim pas spre integrarea in Uniunea Europeana, dar drumul va fi lung si cu sincope din cauza divergentelor dintre fortele politice din tara pe aceasta tema. Citeste si: Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric UE a trecut Prutul ceea ce are semnificatii adanci cu privire la forta si atractivitatea UE. Dupa baltici, alte state din fosta uniune sovietica opteaza pentru solutia europeana. Acest .

Lectiile summit-ul de la Vilnius

Uniunea Europeana a pierdut Ucraina, dar ceea ce s-a intamplat la Vilnius si in saptamanile care au premers summit-ul Parteneriatului Estic i-au facut pe diplomatii de la Bruxelles sa inteleaga ca trebuie sa fie mult mai vigilenti si mai uniti pentru a castiga batalia cu Rusia.

Traian Basescu, de la summitul de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa de la Vilnius. Seful statului a vorbit despre beneficiile pe care le va avea Republica Moldova in urma asocierii cu UE, dar si despre motivele pentru care Ucraina s-a razgandit in ultimul moment.

Traian Basescu, la finalul summitului de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a prezentat, vineri, concluziile summitului de la Vilnius, privind ParteneriatuluiEstic. Parteneriatul estic s-a maturizat in momentul de fata si a inceput sa produsa.

Traian Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul. Am senzatia ca presedintele Ucrainei a venit la un targ

Traian Basescu a participat vineri dimineata la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Intr-o declaratie sustinuta la finalul acestei reuniuni, presedintele Romaniei a afirmat ca Uniunea Europeana a trecut Prutul. In articol puteti citi declaratiile presedintelui Romaniei.

UPDATE Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale. UPDATE Basescu va participa la o receptie de la ora 18.

OFICIAL Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie de Ziua Nationala a Romaniei la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, a confirmat Administratia Prezidentiala. Potrivit programului oficial, Basescu va sustine o conferinta de presa comuna cu presedintele Nicolae Timofti si va participa in jurul orei 18. 15 la receptia oferita de Ambasada Romaniei cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale.

Summit-ul de la Vilnius si problemele UE la granita estica.

Summit-ul de la Vilnius, de joi si vineri, incepe sub semnul refuzului de ultim moment al Ucrainei de a semna un acord cu Uniunea Europeana. Ucraina a parafat Acordul de Asociere in 2012, insa in urma cu cateva zile a anuntat ca nu va semna documentul. Citeste si: Ucraina da vina pe FMI pentru refuzul de a semna acordurile cu UE Reprezentantii UE au declarat ca acordul este inca pe masa, insa aproape nimeni nu mai spera ca documentul sa fie semnat la Vilnius. Premierul ucrainean Mikola .

UE a trecut Prutul. Ce declaratii a facut Traian Basescu dupa summitul de la Vilnius

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. Seful statului a mentionat ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )