Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lectiile summit-ul de la Vilnius

Adevărul Adevărul,
Lectiile summit-ul de la Vilnius

Uniunea Europeana a pierdut Ucraina, dar ceea ce s-a intamplat la Vilnius si in saptamanile care au premers summit-ul Parteneriatului Estic i-au facut pe diplomatii de la Bruxelles sa inteleaga ca trebuie sa fie mult mai vigilenti si mai uniti pentru a castiga batalia cu Rusia. continuă pe Adevărul

Lectiile summitului de la Vilnius

Uniunea Europeana a pierdut Ucraina, dar ceea ce s-a intamplat la Vilnius si in saptamanile care au premers Summitul Parteneriatului Estic i-au facut pe diplomatii de la Bruxelles sa inteleaga ca trebuie sa fie mult mai vigilenti si mai uniti pentru a castiga batalia cu Rusia.

Summit-ul de la Vilnius si problemele UE la granita estica.

Summit-ul de la Vilnius, de joi si vineri, incepe sub semnul refuzului de ultim moment al Ucrainei de a semna un acord cu Uniunea Europeana. Ucraina a parafat Acordul de Asociere in 2012, insa in urma cu cateva zile a anuntat ca nu va semna documentul. Citeste si: Ucraina da vina pe FMI pentru refuzul de a semna acordurile cu UE Reprezentantii UE au declarat ca acordul este inca pe masa, insa aproape nimeni nu mai spera ca documentul sa fie semnat la Vilnius. Premierul ucrainean Mikola .

Basescu, la summit-ul de la Vilnius: UE a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. El a mentionat insa ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana, informeaza Mediafax .

Summit-ul China - ECE transforma Romania intr-un jucator regional important

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat ca Summit-ul China - Europa Centrala si de Est ECE), organizat zilele acestea la Bucuresti, transforma Romania intr-un jucator regional important inclusiv in ceea ce priveste relatiile UE - China, potrivit unui comunicat de presa.

Epoch Times nu a obtinut acreditare la summit-ul Europa Centrala si de Est China: Cred ca vom da Guvernul in judecata (VIDEO)

Epoch Times, singura publicatie din Romania, care transmite sistematic rapoarte si analize ale situatiei politice din China, nu a primit acreditare de la Guvern pentru participarea la summit-ul Europa Centrala si.

Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric.

Premierul moldovean Iurie Leanca a semnat, vineri, ultima pagina a Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu UE. Traim un moment istoric, ce simbolizeaza incredere si deschidere in relatia dintre R. Moldova si UE, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca, dupa parafarea acordului impreuna cu Inaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton. Moldova, astazi am asigurat drumul nostru spre UE!, s-a adresat el, in limba romana, concetatenilor sai, relateaza Europa .

Traian Basescu, de la summitul de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa de la Vilnius. Seful statului a vorbit despre beneficiile pe care le va avea Republica Moldova in urma asocierii cu UE, dar si despre motivele pentru care Ucraina s-a razgandit in ultimul moment.

Traian Basescu, la finalul summitului de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a prezentat, vineri, concluziile summitului de la Vilnius, privind ParteneriatuluiEstic. Parteneriatul estic s-a maturizat in momentul de fata si a inceput sa produsa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )