Libnet.ro
UNICEF

15:00

UE a trecut Prutul. Ce declaratii a facut Traian Basescu dupa summitul de la Vilnius

Antena3 Antena3,
UE a trecut Prutul. Ce declaratii a facut Traian Basescu dupa summitul de la Vilnius

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. Seful statului a mentionat ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana. continuă pe Antena3

Traian Basescu participa la Summitul Parteneriatului Estic, de la Vilnius

Presedintele Traian Basescu va pleca joi la Vilnius, in Lituania, unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic. Miza cea mare pentru Romania este semnarea acordului de asociere si de liber schimb.

VIDEO Declaratie surprinzatoare a lui Traian Basescu inainte de summitul de la Vilnius: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Republica Moldova

Urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si Uniunea Europeana, este unirea cu Republica Moldova, a declarat, la TVR 1, presedintele Traian Basescu, care a precizat insa ca acest lucru nu se va intampla maine. Mesajul a venit cu doar o zi inaintea inceperii, la Vilnius, a summitului pentru Parteneriatul Estic, unde Moldova va parafa acordul de asociere cu UE si intr-un moment in care tensiunile dintre Bruxelles si Moscova au devenit din nou tensionate. De notat ca unul dintre argumentele folosite constant de Rusia si de opozitia comunista din Republica Moldova impotriva apropierii Chisinaului de UE este faptul ca Romania incearca de fapt sa anexeze acest stat, sub masca integrarii europene.

Traian Basescu, de la summitul de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa de la Vilnius. Seful statului a vorbit despre beneficiile pe care le va avea Republica Moldova in urma asocierii cu UE, dar si despre motivele pentru care Ucraina s-a razgandit in ultimul moment.

Traian Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul. Am senzatia ca presedintele Ucrainei a venit la un targ

Traian Basescu a participat vineri dimineata la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Intr-o declaratie sustinuta la finalul acestei reuniuni, presedintele Romaniei a afirmat ca Uniunea Europeana a trecut Prutul. In articol puteti citi declaratiile presedintelui Romaniei.

VIDEO. Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Moldova a facut un prim pas spre integrarea in Uniunea Europeana, dar drumul va fi lung si cu sincope din cauza divergentelor dintre fortele politice din tara pe aceasta tema. Citeste si: Premierul moldovean la summit-ul de la Vilnius: Traim un moment istoric UE a trecut Prutul ceea ce are semnificatii adanci cu privire la forta si atractivitatea UE. Dupa baltici, alte state din fosta uniune sovietica opteaza pentru solutia europeana. Acest .

Basescu, la summit-ul de la Vilnius: UE a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. El a mentionat insa ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana, informeaza Mediafax .

Traian Basescu, la finalul summit-ului de la Vilnius: UE a trecut Prutul / Am senzatia ca presedintele Ucrainei a venit la un targ

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, in cadrul conferintei de presa sustinuta la finalul summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, in Lituania, ca Uniunea Europeana a trecut Prutul, dar a avertizat ca drumul Republicii Moldova spre integrarea europeana va fi mai dificil decat cel al Romaniei, in conditiile in care nu toate fortele politice din statul vecin sustin acest demers. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.

Traian Basescu, la finalul summitului de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a prezentat, vineri, concluziile summitului de la Vilnius, privind ParteneriatuluiEstic. Parteneriatul estic s-a maturizat in momentul de fata si a inceput sa produsa.

Traian Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul. Vin la Chisinau sa-i felicit pe moldoveni la ei acasa

Presedintele Romaniei Traian Basescu a precizat, la un briefing sustinut la Vilnius, ca va face o escala la Chisinau in drum spre Bucuresti pentru o discutie cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti.

Traian Basescu: Summitul Parteneriatului Estic este extrem de important. Ucraina va face diferenta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Vilnius, ca summitul Parteneriatului Estic este unul extrem de important pentru Uniunea Europeana, adaugand ca spera ca de vineri toate statele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )