Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnare pentru diplomatul care a fugut din Singapore.

România Liberă România Liberă,
Condamnare pentru diplomatul care a fugut din Singapore.

Instanta arata, in motivarea condamnarii diplomatului Silviu Ionescu, ca acesta nu a dat dovada de cainta sau responsabilitate civica dupa ce si-a lasat victimele agonizand in strada in urma accidentelor din Singapore, modul de corectare fiind inchisoarea, informeaza Mediafax. Judecatoria Sectorului 3 JS 3) mentioneaza, in decizia prin care l-a condamnat pe fostul diplomat al Romaniei la Singapore Silviu Ionerscu la trei ani de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa si . continuă pe România Liberă

Un roman a inventat un filtru de aer pentru masina care scade consumul de combustibil

Inca mai exista oameni care isi dedica viata lor pentru a ne face viata mai frumoasa. Un roman a inventat un filtru de aer pentru masina care scade consumul de combustibil si creste performanta motorului, transmite A1. ro .

Filmul accidentului din Singapore vazut prin ochii fostului consul Silviu Ionescu: Din ...

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore Silviu Ionescu sustine ca, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, martorii de la al doilea dintre accidentele pentru care a fost condamnat la inchisoare apar la 6-7 secunde dupa ce masina pleaca si, in opinia lui, au mintit, titreaza o analiza a Mediafax: Ionescu precizeaza, astfel, ca in inregistrarea video aflata la dosar, pe langa persoana accidentata, apar si doi frati ca martori si care sustin ca, fiind langa .

Un metrou numit dorinta, solutia inedita pentru cei care nu-si gasesc jumatatea

Capitala Cehiei, Praga va beneficia de trenuri speciale pentru acei locuitori care inca nu si-au gasit jumatatea, transmite AFP. Oamenii se intalnesc acolo, trec unul pe langa altul si, daca se plac, pot.

PMB vrea sa dea 20 mil. euro pentru modernizarea Pietei Sudului din Capitala

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze lucrarile pentru executia proiectului Modernizare infrastructura rutiera Piata Sudului, valoarea estimata a acestora fiind cuprinsa intre 18 si 20 milioane de euro, potrivit unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )