Libnet.ro
UNICEF

12:15

Condamnare pentru puscariasul care a dat teapa cu premii fictive

Adevărul Adevărul,
Condamnare pentru puscariasul care a dat teapa cu premii fictive

Detinutul care escrocat din spatele gratiilor o femeie din Salaj pretinzandu-i o taxa pentru un presupus premiu a fost condamnat luni, 21 noiembrie, de catre magistratii Judecatoriei Zalau. continuă pe Adevărul

Ministerul Muncii anunta ca va lansa programul Prima camera pentru tinerii care ies din sistemul institutionalizat

Ministerul Muncii va lansa, la inceputul anului viitor, programul Prima camera pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor de peste 18 ani care ies din sistemul institutionalizat, proiect care reprezinta un sprijin pentru dezvoltarea.

Ministerul Muncii anunta ca va lansa programul Prima camera pentru tinerii care ies din sistemul institutionalizat

Ministerul Muncii va lansa, la inceputul anului viitor, programul Prima camera pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor de peste 18 ani care ies din sistemul institutionalizat, proiect care reprezinta un sprijin pentru dezvoltarea deprinderilor unei vieti independente, a anuntat, luni, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, adaugand ca, pentru o perioada de doi ani, cheltuielile cu plata chiriei si cele de intretinere vor fi suportate de stat, informeaza News. ro.

Actorul Razvan Fodor, contrariat de cartile pentru copii care promoveaza discriminarea rasiala: Jeguri de oameni (FOTO)

Ministerul Educatiei a decis sa scoata un material dintr-o brosura pentru copii, pe motiv ca avea conotatii rariste si ii influenta in mod negativ pe acestia, dandu-le un exemplu.

RATB anunta ca va suplimenta numarul autobuzelor spre Piata Presei Libere, in acest weekend, pentru cei care doresc sa mearga la Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat, sambata, ca va suplimenta numarul de autobuze si tramvaie pe anumite linii din zona Piata Presei Libere, pentru a veni in sprijinul celor care vor sa participe la Targul de carte Gaudeamus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )