Libnet.ro
UNICEF

23:00

Condamnarea lui Dragnea, un mic test pentru Ponta

Hotnews Hotnews,
 Condamnarea lui Dragnea, un mic test pentru Ponta

Condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta a provocat obisnuitele reactii impotriva procurorilor, venite dinspre zelosii aparatori ai borfasilor si a generat solidarizare in interiorul PSD. Mai multe organizatii si-au manifestat sustinerea fata de tatucul baronilor, cerandu-i sa nu demisioneze din functiile detinute in partid. Emotionati in fata acestui val de adeziune mediatica, liderii PSD au decretat ca problema trebuie transata miercuri in Comitetul Executiv 56 membri), adica intr-un for mai inalt al partidului, cu o reprezentare mai larga decat Biorul Permanent National 28 membri). De acum incolo, Victor Ponta a intrat intr-o fundatura de etapa, dar cu perspectiva reala de a scapa de marele rival. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Din ce am vazut eu, nu s-a petrecut ceva ilegal. Nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru ca eram presedinte interimar

Crin Antonescu, cel care a condus USL alaturi de Victor Ponta, a acordat pentru Stiripesurse o reactie la condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul. Nu stiam, pentru ca nu sunt in tara. Este.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

Ponta tuna pe Facebook dupa condamnarea lui Dragnea. Ce spune despre PNL

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a reactionat destul de dur la adresa Partidului National Liberal dupa condamnarea prietenului sau, Liviu Dragnea - ministrul Dezvoltarii, la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru fraude la referendumul de demitere al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

CTP, dupa condamnarea lui Dragnea: Sentinta va fi prezentata ca un act de eroism in lupta cu Basescu. Nimeni nu-i va cere demisia lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Aceasta prima sentinta nu are mare efect. Domnul Dragnea nu va.

Lazaroiu, dupa condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali au fost si ei parte la inselatorie

La scurt timp dupa ce instanta Curtii Supreme a decis condamnarea la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din 2012, Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential, a scris pe contul sau de Facebook ca acum vechii liberali ar trebui sa isi toarne cenunsa in cap deoarece la referendumul de suspendare a presedintelui Traian Basescu si liberalii au luat parte, alaturi de pesedisti, la o inselatorie.

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Dragnea cu suspendare, o Frectie. Dosarul DNA a fost subtire, iar iCCJ este cea mai politizata institutie

Ion Cristoiu a comentat pe blogul personal condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului. Jurnalistul are convingerea ca fraudarea Referendumului a existat, dar ca.

Primarita olteanca Lia Olguta Vasilescu a luat foc dupa condamnarea baronului Dragnea: Traim vremuri mizerabile! Ce mai inseamna statul de drept?

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, 15 mai 2015, la un an de inchisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012, privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a avut o reactie extrem de dura fata de decizia magistratilor.

Lazaroiu, dupa condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali trebuie sa recunoasca public ca au participat la inselatorie. Cenusa in cap n-a omorat pe nimeni

Fostul Consilier prezindetial Sebastian Lazaroiu a comentat si el decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Acum, dupa ce o instanta a.

FOTO. Reuters, despre condamnarea lui Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Reuters scrie ca este al doilea caz din guvernul Ponta dobarat de acuzatii grave, dupa cel al ministrului Finantelor, Darius Valcov, care a demisionat dupa ce a fost inceputa o ancheta in cazul sau, privind fapte de coruptie. Dragnea a negat infractiunile si a promis sa demisoneze daca este condamnat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )