Libnet.ro
UNICEF

01:06

in ce conditii poate functiona Arena Nationala pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu

România Liberă România Liberă,
in ce conditii poate functiona Arena Nationala pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu

Arena Nationala va putea fi folosita pe propria raspundere de Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal pentru desfasurarea de competitii sportive pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, dupa ce modificarile aduse OG 52/2015 vor intra in vigoare, au precizat seful IGSU, generalul Ovidiu Vasilica, si adjunctul acestuia, colonelul Benone Duduc, joi, in urma unei vizite la stadion, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: Arena Nationala va putea fi folosita pe propria raspundere a beneficiarului dupa modificarea OG 52/2015

Arena Nationala va putea fi folosita pe propria raspundere de Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal pentru desfasurarea de competitii sportive pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, dupa ce modificarile aduse OG 52/2015 vor intra in vigoare, au precizat seful IGSU, generalul Ovidiu Vasilica, si adjunctul acestuia, colonelul Benone Duduc, joi, in urma unei vizite la stadion, potrivit Agerpres.

Inspectie a pompierilor la Arena Nationala. Redeschiderea stadionului e o chestiune de zile

Arena Nationala a fost verificata, joi, de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, insotiti de oficiali ai FRF si membri ai Guvernului. Stadionul este inchis inca din 6 noiembrie.

Ministrul de Interne vrea un proces simplificat pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu

Ministrul de Interne, Petre Toba, a cerut Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU) simplificarea procesului de obtinere a autorizatiei de securitate la incendiu si eliminarea monopolului detinut la acest moment de un numar restrans de firme si experti, care impun costuri ridicate investitorilor.

Sanse tot mai micica amicalul Romania - Spania sa se mai joace pe Arena Nationala. Ce solutie a gasit Federatia

In cazul in careArena Nationala va ramane inchisa, oficialii Federatiei Romane de Fotbal au gasit deja solutia salvatoare pentru a nu pierde amicalul cu Spania din 27 martie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )