Libnet.ro
UNICEF

22:30

in ce conditii se vor redeschide luni scolile? Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, declaratii de presa VIDEO

Adevărul Adevărul,
in ce conditii se vor redeschide luni scolile? Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, declaratii de presa VIDEO

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu si cel al Sanatatii au tinut o conferinta de presa comuna in care au prezentat conditiile in care va incepe scoala de luni, in contextul pandemiei. continuă pe Adevărul

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor.

DOCUMENT Scolile se vor redeschide de luni Liceele militare, alt regim Ce se intampla cu practica la liceele tehnologice Decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Scolile din Romania vor fi redeschise incepand de luni, cand va incepe semestrul al doilea, iar Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat miercuri decizia care include cele trei scenarii in baza carora vor fi deschise unitatile de invatamant, in functie de rata de infectare din fiecare localitate. in cazul liceelor militare si celor de politie nu se aplica aceleasi scenarii, decizia privind functionarea acestora fiind lasata in responsabilitatea ministerelor Internelor si Apararii. Cum se vor redeschide scolile de luni? Elevii vor sta cate 2 in banca, panourile de plexiglas dispar. Cimpeanu: Distantarea e importanta, dar nu trebuie sa fie absurda.

La cate cazuri de COVID-19 se suspenda cursurile: Precizarile ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in ce conditii se vor suspenda cursurile la aparitia cazurilor de.

Sorin Cimpeanu: Peste 2,4 milioane de elevi revin in banci Scenariile de functionare a scolilor potrivit Hotararii CNSU (DOCUMENT)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat, miercuri, scenariile in baza carora vor functiona scolile dupa data de 8 februarie, in baza Hotararii adoptate de Comitetul National pentru Situatii de.

Sorin Cimpeanu: Stocul de masti din scolile din Romania este mai mare de 37 de milioane (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri, ca, in prezent, stocul de masti din scolile din Romania este mai mare de 37 de milioane. Stocul de masti la acest moment, din scolile din.

SORIN CIMPEANU: Am primit asigurari din partea inspectoratelor ca scolile sunt pregatite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca reprezentantii inspectoratelor scolare l-au asigurat ca unitatile de invatamant sunt pregatite pentru redeschidere pe 8 februarie, transmite Agerpres.

Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti seara, referitor la deschiderea scolilor, ca riscul nu poate fi complet eliminat, dar specialistii au apreciat ca acesta poate fi gestionat. in cazul in care situatia epidemiologica se va schimba, Cimpeanu afirma ca nu va exista nicio ezitare ca scolile sa fie din nou inchise. Ministrul a explicat si cand se va suspenda activitatea unei clase sau a unei scoli.

Elevii afla, marti, daca scolile se vor redeschide incepand din 8 februarie: Care sunt criteriile avute in vedere de autoritati in luarea deciziei

Autoritatile decid marti daca scolile se vor redeschide din 8 februarie, atunci cand incepe semestrul al doilea. Decizia va fi luata tinand cont de situatia epidemiologica, mai ales in contextul in care, i.

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Profesorii si elevii vor purta permanent masti de protectie in scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca elevii si profesorii vor purta masca de protectie permanent in scoala, afirmatie facuta in contextul in care din 8 februarie, cand incepe semestrul al II-lea, majoritatea elevilor vor participa fizic la cursuri, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )