Libnet.ro
UNICEF

08:00

Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridica cu alte doua cereri ale DNA in cazul Elenei Udrea

Adevărul Adevărul,
Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridica cu alte doua cereri ale DNA in cazul Elenei Udrea

Conducerea Camerei Deputatilor a luat, vineri, in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, alte doua cereri vor fi discutate de Comisia Juridica: DNA vrea arestarea preventiva

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si retinerea si arestarea preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar pentru Elena Udrea.

Comisia Juridica a Camerei nu s-a pronuntat in cazul Petre Roman

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a discutat din nou, azi, cazul Petre Roman si a decis ca nu este de competenta sa sa ia o decizie in privinta revocarii din functie, masura ceruta de Agentia Nationala de Integritate ANI), potrivit surselor din presa.

Comisia juridica a Camerei a avizat inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea

Comisia juridica a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi pentru, informeaza Mediafax .

Comisia juridica, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 11:43 Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea Comisia Juridica a avizat, azi, cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, presedintele acestui for, Bogdan Ciuca precizand ca daca azi este trimis la Biroul Permanent BP) raportul Comisiei, de maine oricand presedintele Camerei poate convoca plenul, in cinci zile, cel mai probabil luni pentru votul privind avizul lui Udrea. * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

Comisia Juridica si-a declinat competenta in cazul incompatibilitatii lui Petre Roman

Vicepresedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, deputatul Ciprian Nica, a declarat ca Comisia Juridica a decis, joi, sa trimita la Biroul Permanent decizia ANI in privinta incompatibilitatii lui Petre Roman, considerand ca nu e de competenta sa, a declarat vicepresedintele comisiei, informeaza Mediafax.

Comisia juridica discuta, marti, incuviintarea urmaririi penale impotriva lui Ion Ariton

Vicepresedintele Comisiei Juridice din Senat, Ovidiu Dontu, a declarat ca solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuvintare a inceperii urmaririi penale, in cazul senatorului Ion Ariton, va fi discutata, marti in Comisia Juridica.

Comisia Juridica a dat aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea (VIDEO)

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz favorabil, miercuri, pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva, o abtinere si un vot anulat, relateazaB1.

UPDATE Comisia juridica a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Comisia juridica a aprobat miercuri cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, a anuntat presedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciuca, potrivit Agerpres. Udrea declarase ca a cerut colegilor sa voteze favorabil cererea DNA si ca nu va merge in plen sa isi sustina cauza.

ANI amendeaza deputatii din Comisia juridica, din cauza lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, marti, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia juridica prezenti luni in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru incompatibilitate, conform Mediafax.

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv, marti, pentru cererile de urmarire penala pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton, relateazaB1 TV. Raportul va merge in plenul Senatului, unde se va vota pentru sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )