Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE Comisia juridica a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Comisia juridica a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Comisia juridica a aprobat miercuri cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, a anuntat presedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciuca, potrivit Agerpres. Udrea declarase ca a cerut colegilor sa voteze favorabil cererea DNA si ca nu va merge in plen sa isi sustina cauza. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Fostul ministru Ion Ariton, dupa audierea in Comisia juridica: Am rugat colegii sa dea aviz pozitiv la cererea DNA

Fostul ministru al Economiei, senatorul PNL Ion Ariton, a declarat marti, la finalul audierii din Comisia juridica, pe marginea solicitarii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul sau, ca le-a solicitat colegilor sa inainteze cat mai repede avizul solicitat, pentru vot in plen.

Comisia juridica va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea

UPDATE- Deputatii din Comisia Juridica vor analiza cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea si vor prezenta un raport in cel mult trei zile. Procurorii o acuza pe Udrea de abuz in serviciu, tentativa de.

Cererea de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, miercuri, pe masa deputatilor juristi

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Comisia juridica a Camerei a avizat inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea

Comisia juridica a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi pentru, informeaza Mediafax .

Comisia juridica, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 11:43 Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea Comisia Juridica a avizat, azi, cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, presedintele acestui for, Bogdan Ciuca precizand ca daca azi este trimis la Biroul Permanent BP) raportul Comisiei, de maine oricand presedintele Camerei poate convoca plenul, in cinci zile, cel mai probabil luni pentru votul privind avizul lui Udrea. * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

Comisia juridica discuta, marti, incuviintarea urmaririi penale impotriva lui Ion Ariton

Vicepresedintele Comisiei Juridice din Senat, Ovidiu Dontu, a declarat ca solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuvintare a inceperii urmaririi penale, in cazul senatorului Ion Ariton, va fi discutata, marti in Comisia Juridica.

Ponta, despre cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea

Presedintele PSD Victor Ponta a fost anuntat, luni, ca PSD vor vota toate solicitarile care tin de fapte penale sau incompatibilitati, inclusiv cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea.

Elena Udrea, in Comisia Juridica: Cer colegilor sa incuviinteze cererea DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a ajuns, miercuri dimineata, inComisia Juridica a CamereiDeputatilor, unde se va stabili daca va fi acceptata cererea DNA de urmarire penala pe numele.

Comisia juridica discuta marti incuviintarea urmarii penale impotriva lui Ion Ariton si lui Varujan Vosganian

Solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian vor fi discutate marti in comisia juridica, a declarat senatorul PSD Ovidiu Dontu, vicepresedintele Comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )