Libnet.ro
UNICEF

11:00

Elena Udrea, in Comisia Juridica: Cer colegilor sa incuviinteze cererea DNA (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, in Comisia Juridica: Cer colegilor sa incuviinteze cererea DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a ajuns, miercuri dimineata, inComisia Juridica a CamereiDeputatilor, unde se va stabili daca va fi acceptata cererea DNA de urmarire penala pe numele. continuă pe B1

Comisia juridica, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 11:43 Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea Comisia Juridica a avizat, azi, cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, presedintele acestui for, Bogdan Ciuca precizand ca daca azi este trimis la Biroul Permanent BP) raportul Comisiei, de maine oricand presedintele Camerei poate convoca plenul, in cinci zile, cel mai probabil luni pentru votul privind avizul lui Udrea. * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

UPDATE: DNA cere Camerei Deputatilor aviz de ARESTARE pentru Elena Udrea

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

UPDATE Comisia juridica a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Comisia juridica a aprobat miercuri cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, a anuntat presedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciuca, potrivit Agerpres. Udrea declarase ca a cerut colegilor sa voteze favorabil cererea DNA si ca nu va merge in plen sa isi sustina cauza.

Comisia Juridica raspunde in trei zile la cererea DNA, in cazul Elena Udrea

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis procurorului general al Romaniei cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru deputatul Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor.

Ziua cea mai GREA pentru Elena Udrea. Soarta ei este in mana parlamentarilor. AZI se va dezbate cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale

Soarta Elenei Udrea este in mana parlamentarilor din Comisia Juridica. Acestia dezbat astazi cererea DNA de incuviintarea urmaririi penale impotriva ei. Raportul alesilor va ajunge in plenul Camerei.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Care sunt faptele de care este acuzata Elena UDREA

Procurorii anticoruptie cer inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a aprobat atribuirea un contract de peste 10 milioane de lei unei firme pentru organizarea evenimentului Gala Bute, fara licitatie si care urma sa fie rambursat din fonduri europene.

Comisia Juridica discuta miercuri cererea DNA, in cazul Elena Udrea

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis procurorului general al Romaniei cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru deputatul Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor.

Comisia juridica va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea

UPDATE- Deputatii din Comisia Juridica vor analiza cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea si vor prezenta un raport in cel mult trei zile. Procurorii o acuza pe Udrea de abuz in serviciu, tentativa de.

Conducerea Camerei Deputatilor: Comisia Juridica va elabora in trei zile raportul in cazul Elena Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea, a stabilit, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax.

Comisia juridica a Camerei a avizat inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea

Comisia juridica a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi pentru, informeaza Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )