Libnet.ro
UNICEF

06:00

Conexiuni: Melescanu, Ponta, Tatulici, Georgescu, Calota

Adevărul Adevărul,
Conexiuni: Melescanu, Ponta, Tatulici, Georgescu, Calota

Memoria oamenilor e uneori mai puternica decat memoria documentelor. Pentru ceea ce urmeaza nu exista hartii irefutabile, probe devastatoare sau interceptari inmarmuritoare. Exista doar amintirile unor oameni asupra unor evenimente pe care le-au trait si despre care credeau ca sunt pur intamplatoare, fara nicio legatura intre ele. Iar acum incep sa aiba indoieli, scrie Liviu Avram, redactor-sef adjunct, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Conexiuni. Melescanu, Ponta, Tatulici, Georgescu, Calota

Memoria oamenilor e uneori mai puternica decat memoria documentelor. Pentru ceea ce urmeaza nu exista hartii irefutabile, probe devastatoare sau interceptari inmarmuritoare. Exista doar amintirile unor oameni asupra unor evenimente pe care le-au trait si despre care credeau ca sunt pur intamplatoare, fara nicio legatura intre ele. Iar acum incep sa aiba indoieli.

Ziarul Adevarul despre legaturile dintre Melescanu, Ponta, Tatulici, Georgescu si Calota

La inceputul anilor '90, postul TVR International era pus pe picioare de o echipa condusa de Felicia Melescanu, raposata sotie a actualului candidat la Presedintie Teodor Melescanu, scrie Adevarul. Din echipa mai faceau parte o anume Laura Vasilescu numita actualmente, dupa casatorie, Laura Georgescu) si un anume Corneliu Calota, actualul purtator de cuvant al guvernului. Pe atunci, la TVR lucra si un anume Mihai Tatulici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )