Libnet.ro
UNICEF

14:30

CONFERINTA Mircea Sandu despre meciul Romania - Ungaria. Demersurile pentru siguranta unei partide tensionate

Adevărul Adevărul,
CONFERINTA Mircea Sandu despre meciul Romania - Ungaria. Demersurile pentru siguranta unei partide tensionate

Mircea Sandu a sustinut miercuri o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei, incepand cu ora 21. 00 si care va fi transmis de TVR. continuă pe Adevărul

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21.

Romania - Ungaria. Mircea Sandu despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

Romania - Ungaria. Mircea Sandu, despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

CONFERINTA Mircea Sandu: Poate vom aduce o mangaiere familiei careia i-a fost ucis copilul de maidanezi: e invitata la meciul Romania - Ungaria

Mircea Sandu a sustinut miercuri o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei, incepand cu ora 21. 00 si care va fi transmis de TVR.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Mircea Sandu despre meciul cu Ungaria

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT incepand cu ora 13:00 conferinta de presa pe care a sustinut-o Mircea Sandu, presedintele FRF, inaintea meciurilor decisive pe care Romania le are de disputat cu Ungaria si Turcia in preliminariile Cupei Mondiale.

LIVE Conferinta de presa Mircea Sandu despre meciul cu Ungaria

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT incepand cu ora 13:00 conferinta de presa pe care o sustine Mircea Sandu, presedintele FRF, inaintea meciurilor decisive pe care Romania le are de disputat cu Ungaria si Turcia in preliminariile Cupei Mondiale.

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

Cinism. Mircea Sandu vrea sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca va oferi familiei copilului ucis de caini vagabonzi trei bilete la meciul Romania - Ungaria. Poate aducem o mangiere.

Meciul Romania - Ungaria se va disputa cu stadionul plin. Cate bilete au mai ramas si lista completa a preturilor

Meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei se va juca, cel mai probabil, cu stadionul plin. Cu patru zile inainte de confruntare mai sunt disponibile 11. 000 de bilete.

Mircea Sandu: Nu mai avem sanse daca pierdem cu Ungaria, nu vor fi incidente

A mai ramas putin timp pana la meciul cu Ungaria, iar pregatirile pentru meci sunt in plina desfasurare. In mod cert nu vor fi incidente la meciul cu Ungaria. Nu mai avem sanse daca vom pierde. Totul este pus la punct, a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF. Partida Romania - Ungaria se va desfasura vineri, 6 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Nationala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )