Libnet.ro
UNICEF

14:00

Confesiunile artistului care realizeaza cele mai realiste papusi sexuale. Care sunt cele mai bizare cereri pe care le-a primit si ce comezi refuza categoric

Adevărul Adevărul,
Confesiunile artistului care realizeaza cele mai realiste papusi sexuale. Care sunt cele mai bizare cereri pe care le-a primit si ce comezi refuza categoric

In urma cu cinci ani, sculptorul Matt Krivicke s-a angajat la Sinthetics, o companie care produce papusi sexuale foarte realiste. El povesteste cum reuseste sa faca aceste produse deosebite, care sunt clientii interesati de ele si de ce ajung sa le cumpere, ca surogat al unei relatii normale. continuă pe Adevărul

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Cod PORTOCALIU de canicula. Care sunt cele mai afectate judete

Meteorologii au emis, marti, doua avertizari de canicula, valabile incepand cu ora 9. Este vorba despre un cod galben, valabil pentru toata tara, si un cod portocaliu, valabil in Maramures, Crisana, Banat, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Transilvaniei si al Olteniei, conform ANM.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Care sunt alimentele cele mai bogate in vitamina E

Vitamina E este un puternic antioxidant. Mai exact, ea protejeaza celulele contra radicalilor liberi implicati in procesul de imbatranire. Tocmai de aceea vitamina E mai este numita vitamina tineretii. Ea ne ajuta sa ne pastram pielea intinsa si catifelata. Si cum frumusetea vine si din interior, iata ce trebuie sa mancam pentru a beneficia de efectele vitaminei E.

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro.

Taiatul sub limba, leacul care ne scapa de cele mai crunte boli. Explicatia stiintifica pentru una dintre cele mai vechi metode de tratament practicate si acum

Metoda taiatului sub limba este o terapie veche, care ar data de aproximativ 5. 000 de ani. Potrivit celor care practica acest leac babesc, procedeul consta in incizia celor doua vinisoare de sub limba si de eliminare a toxinelor.

IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin

IFA 2015 debuteaza in mod oficial pe 4 septembrie,iar in cadrul evenimentului din Berlin vom putea vedea cateva dispozitive extrem de interesante. in trecut, IFA era o ocazie pentru majoritatea producatorilor europeni de a-si prezentacele mai noi creatii. Vremurile s-au schimbat, insa, iar acum IFA reprezinta un eveniment in cadrul careia unele dintre cele mai [] IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

De la Kim Kardashian, Miley Cyrus ori Nicki Minaj si pana la Taylor Swift, Britney Spears, Rita Ora sau Selena Gomez, iata vedetele care au bifat cele mai cool aparitii vestimentare la MTV VMA 2015.

Cum vei juca cele mai tari jocuri pe Smart TV, fara sa mai dai bani pe o consola

In cadrul IFA 2015, eveniment organizat saptamana aceasta in Berlin, Samsung a anuntat un nou serviciu care ii va bucura pe cei care si-au investit toate economiile intr-un televizor inteligent si nu au mai avut bani si de o consola. Auzim din ce in ce mai des de streaming cand vine vorba de jocuri. De [] Cum vei juca cele mai tari jocuri pe Smart TV, fara sa mai dai bani pe o consola Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, printre cele mai asteptate filme la Oscar 2016

Filmul Son of Saul, in care joaca actorul roman Levente Molnar, se numara printre cele mai asteptate productii cinematografice ale sezonului Oscar 2016, potrivit unui top realizat de revista Variety, arata Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )