Libnet.ro
UNICEF

15:00

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Armata turca continua tirurile asupra pozitiilor siriene. ...

România Liberă România Liberă,
CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Armata turca continua tirurile asupra pozitiilor siriene. ...

Armata Turciei continua miercuri seara tarziu tirurile de artilerie impotriva pozitiilor siriene la frontiera intre cele doua tari, dupa uciderea a cinci civili intr-un sat turc atins de tiruri provenind dinspre partea siriana a frontierei, anunta agentia turca Anatolia, potrivit Mediafax. Tirurile turce, sustinute de catre o unitate cu baza in orasul Akcakale, langa frontiera, au provocat explozii puternice de partea siriana a frontierei, potrivit agentiei Anatolia. Potrivit postului . continuă pe România Liberă

RAZBOI iN TURCIA. Armata turca continua bombardamentele asupra Siriei. Care este pozitia Romaniei in acest conflict

UPDATE - Armata turca a continuat joi dimineata bombardamentele asupra pozitiilor armatei siriene de la frontiera. Turcii au bombardat pozitiile armatei siriene de la frontiera dintre cele doua tari, a declarat .

Turcia continua bombardamentele asupra Siriei. O declaratie a Consiliului de Securitate al ONU a fost blocata, miercuri seara, in ultima clipa, de Rusia

Turcia si-a continuat joi bombardamentele asupra Siriei, in semn de riposta fata de tirurile siriene care au lovit miercuri satul turc Akcakale. Autoritatile turce au solicitat unda verde din partea Parlamentului pentru a continua aceste bombardamente, majorand temerile legate de un razboi intre cele doua tari, scrie AFP.

Armata turca a bombardat pozitiile armatei siriene de la frontiera.

Armata turca a bombardat joi dimineata pozitiile armatei siriene de la frontiera dintre cele doua tari, ca raspuns la tirurile siriene de obuz care au ucis miercuri cinci civili turci intr-o localitate de la granita, a declarat pentru AFP o sursa din domeniul securitatii, transmite Mediafax. Tiruri de artilerie au fost reluate la ora 3. 00, ora Romaniei) in aceasta dimineata joi), a precizat aceasta sursa sub protectia anonimatului. Potrivit unui comunicat al Observatorului Sirian .

Armata turca a continuat si joi atacurile asupra pozitiilor armatei siriene de la frontiera

Fortele armate din partea Turciei au bombardat, joi dimineata, pozitiile armatei siriene de la granita dintre cele doua state, ca raspuns la tirurile siriene de obuz care au ucis miercuri cinci civili turci.

Turcia - Siria. Istoricul unui conflict care sta sa EXPLODEZE in orice moment

Relatiile intre Damasc si Ankara, marcate prin tensiuni de la inceputul revoltei din Siria in martie 2011, au cunoscut recent o escaladare brusca din cauza tirurilor siriene trase asupra unui sat frontalier turc,.

Titus Corlatean: Romania va actiona in episodul Turcia-Siria solidar cu tarile NATO. Atitudinea Bucurestiului e de sustinere foarte clara a Turciei

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, joi, ca Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri NATO in privinta episodului tensionat de la granita dintre Turcia si Siria, el aratand si ca atitudinea Bucurestiului este de sustinere foarte clara a Turciei: In mod evident, Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri ai NATO si pe masura ce lucrurile vor evolua, noi speram sa se fi depasit acest episod tensionat, dar evident ca vom fi intr-o stransa coordonare cu ceilalti aliati, iar pozitia NATO este foarte clara si a fost deja exprimata, a afirmat Titus Corlatean.

Corlatean: Romania va actiona in episodul Turcia-Siria solidar si concordant cu tarile NATO.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri NATO in privinta episodului tensionat de la granita dintre Turcia si Siria, el aratand si ca atitudinea Bucurestiului este de sustinere foarte clara a Turciei, scrie Mediafax. In mod evident, Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri ai NATO si pe masura ce lucrurile vor evolua, noi speram sa se fi depasit acest episod tensionat, dar evident ca vom fi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )