Libnet.ro
UNICEF

09:30

CONFRUNTARI in Cehia pe tema romilor: Politia a arestat 21 de neonazisti ostili.

România Liberă România Liberă,
CONFRUNTARI in Cehia pe tema romilor: Politia a arestat 21 de neonazisti ostili.

Confruntari au avut loc la Ostrava, in estul Cehiei, vineri, intre politie si cateva sute de neonazisti ostili prezentei unui adapost pentru romi, a anuntat politia, care a procedat la 21 de arestari, transmite Mediafax. Neonazistii, in numar de 500-700 potrivit presei cehe, au incercat sa se apropie de adapost, dar au fost impiedicati de catre politisti, care au utilizat gaze lacrimogene impotriva protestatarilor, dupa ce acestia au aruncat cu sticle si pietre. Trei politisti au fost raniti, . continuă pe România Liberă

Cehia: 21 de neonazisti au fost arestati in timpul unui protest asupra romilor

Fortele de ordine au arestat 21 de neonazisti, vineri, la Ostrova, in estul republicii Cehe, dupa ce au avut loc ciocniri violente intre politie protestatarii ostili prezentei romilor intr-un imobil din oras.

Ministrul francez al Locuintelor critica declaratiile lui Manuel Valls pe tema romilor.

Ministrul francez al Locuintelor, Cecile Duflot, il acuza pe colegul sau de la Ministerul de Interne, Manuel Valls, ca pune in pericol valorile Republicii Franceze prin declaratiile impotriva romilor, cerand interventia urgenta a presedintelui socialist Francois Hollande, transmite Mediafax. Miercuri, Manuel Valls a fost criticat de Comisia Europeana dupa ce a afirmat ca cei mai multi dintre cei aproximativ 15. 000 de romi din Franta ar trebui repatriati, dat fiind ca au moduri de viata .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )