Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul francez al Locuintelor critica declaratiile lui Manuel Valls pe tema romilor.

România Liberă România Liberă,
Ministrul francez al Locuintelor critica declaratiile lui Manuel Valls pe tema romilor.

Ministrul francez al Locuintelor, Cecile Duflot, il acuza pe colegul sau de la Ministerul de Interne, Manuel Valls, ca pune in pericol valorile Republicii Franceze prin declaratiile impotriva romilor, cerand interventia urgenta a presedintelui socialist Francois Hollande, transmite Mediafax. Miercuri, Manuel Valls a fost criticat de Comisia Europeana dupa ce a afirmat ca cei mai multi dintre cei aproximativ 15. 000 de romi din Franta ar trebui repatriati, dat fiind ca au moduri de viata . continuă pe România Liberă

Manuel Valls pune in pericol valorile Republicii Franceze prin declaratiile impotriva romilor. Vezi cine spune asta

Ministrul francez al Locuintelor, Cecile Duflot, il acuza pe colegul sau de la Ministerul de Interne, Manuel Valls, ca pune in pericol valorile Republicii Franceze prin declaratiile impotriva romilor. Cecile.

Unii socialisti francezi critica declaratiile lui Valls privind problema romilor.

Membri ai Partidului Socialist francez au criticat declaratiile ministrului de Interne, Manuel Valls, privind problema romilor, considerandu-le drept obositoare, relateaza Mediafax. Sandrine Mazetier, insarcinata de Partidul Socialist PS) cu problemele imigrarii si vicepresedinta a Adunarii Nationale franceze, s-a declarat surprinsa de afirmatiile lui Manuel Valls, ironizand ca ministrul de Interne are integrat in creierul sau un institut de sondaje, scrie saptamanalul francez Le .

Ministrul francez de Interne: Romii sa se intoarca in Romania sau Bulgaria.

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic, relateaza Le Figaro, potrivit Mediafax. Este iluzoriu sa ne gandim ca vom rezolva problema populatiei rome prin insertie sociala, a declarat marti ministrul francez de Interne Manuel Valls pentru France Inter, asigurand ca doar o minoritate a romilor vrea sa se .

Palma pe care Franta o da Romaniei. Anuntul a fost facut chiar de ministrul francez de interne

Ministrul francez de interne Manuel Valls s-a remarcat din nou prin declaratii despre romi, criticate chiar si de unii din colegii sai din partidul socialist. Ministrul a afirmat, la un post de radio, ca doar.

Ministrul francez de interne neaga dorinta de integrare a majoritatii romilor

Ministrul francez de interne, Manuel Valls, considera ca doar putini romi de origine straina doresc intr-adevar sa se integreze in Franta, conform surselor de presa.

Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in.

Ministrul francez de Interne: Problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic. Este.

Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic, relateaza Le Figaro, in editia electronica.

Franta: Afirmatiile ministrului de Interne cu privire la romi tulbura apele in Partidul Socialist. Manuel Valls: Majoritatea romilor nu pot fi integrati, nu exista alta solutie decat trimiterea lor acasa

Mininistrul socialist de Interne, Manuel Valls, a provocat consternare in propria tabara, marti, negand dorinta de integrare a majoritatii romilor, un dosar ce continua sa inflameze spiritele in contextul apropierii alegerilor municipale in Franta, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )