Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul francez de interne neaga dorinta de integrare a majoritatii romilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul francez de interne neaga dorinta de integrare a majoritatii romilor

Ministrul francez de interne, Manuel Valls, considera ca doar putini romi de origine straina doresc intr-adevar sa se integreze in Franta, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic, relateaza Le Figaro, in editia electronica.

Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in.

Ministrul francez de Interne: Problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic. Este.

Ministrul francez de Interne: Romii sa se intoarca in Romania sau Bulgaria.

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic, relateaza Le Figaro, potrivit Mediafax. Este iluzoriu sa ne gandim ca vom rezolva problema populatiei rome prin insertie sociala, a declarat marti ministrul francez de Interne Manuel Valls pentru France Inter, asigurand ca doar o minoritate a romilor vrea sa se .

Palma pe care Franta o da Romaniei. Anuntul a fost facut chiar de ministrul francez de interne

Ministrul francez de interne Manuel Valls s-a remarcat din nou prin declaratii despre romi, criticate chiar si de unii din colegii sai din partidul socialist. Ministrul a afirmat, la un post de radio, ca doar.

Bruxellesul ridica tonul la Franta, dupa ce ministrul de Interne a vorbit despre expulzarea tuturor romilor si retrimiterea lor in Romania si Bulgaria

Polemica privind romii din Romania si Bulgaria atinge noi cote in Franta, alimentata de afirmatiile ministrului socialist de Interne, Manuel Valls, privind imposibilitatea integrarii acestora si inevitabila lor expulzare, atragand insa reactia Bruxellesului, scrie AFP.

UPDATE Bruxellesul ameninta din nou Franta cu sanctiuni, dupa ce ministrul de Interne a vorbit despre expulzarea tuturor romilor si retrimiterea lor in Romania si Bulgaria

Polemica privind romii din Romania si Bulgaria atinge noi cote in Franta, alimentata de afirmatiile ministrului socialist de Interne, Manuel Valls, privind imposibilitatea integrarii acestora si inevitabila lor expulzare, iar Comisia Europeana ameninta din nou Parisul cu sanctiuni, reamintind ca romii, cetateni europeni, au dreptul de a circula liber in toate statele membre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )