Libnet.ro
UNICEF

07:30

Confruntari in Egipt: Doua persoane au murit si cel putin 70 au fost ranite.

România Liberă România Liberă,
Confruntari in Egipt: Doua persoane au murit si cel putin 70 au fost ranite.

Doua persoane au fost ucise si 70 au fost ranite vineri la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul confruntarilor violente dintre partizanii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, a raportat agentia de presa oficiala Mena, citata de AFP, potrivit Mediafax. Una dintre persoanele ucise este un cetatean american, in varsta de 21 de ani, au raportat surse medicale si de securitate. Un cetatean egiptean a murit in urma ranilor provocate de focurile de arma, a precizat agentia de presa Mena . continuă pe România Liberă

Proteste violente in Egipt: Manifestantii pro si anti-Morsi s-au ciocnit in Alexandria

Doua persoane au murit si cel putin 70 au fost ranite in urma protestelor din Egipt. Ciocniri violente au avut loc in Alexandria, intre demonstrantii pro si anti-Morsi. Evenimentele au loc in contextul in care.

Egipt: Cel putin un mort si 237 de raniti in urma unor ciocniri intre manifestantii pro si anti Morsi

Cel putin o persoana a murit si 237 au fost ranite miercuri la Mansoura, in nordul Egiptului, in urma unor confruntari violente izbucnite intre partizanii si opozantii presedintelui islamist Mohamed Morsi, relateaza AFP.

Cel putin un mort si sute de raniti in urma violentelor izbucnite in Egipt.

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte 237 au fost ranite in confruntari izbucnite in nordul Egiptului intre grupuri de sustinatori si oponenti ai presedintelui Mohamed Morsi, informeaza Mediafax. Surse medicale de la spitalul din orasul Mansura, situat in Delta Nilului, au declarat ca multe victime prezinta plagi prin impuscare. Incidentele au izbucnit la un an de la inceperea mandatului lui Morsi. Oponentii lui Morsi il acuza ca a deturnat revolutia din 2011, care a dus la inlaturarea .

Doua persoane au fost ucise in violentele de vineri din Egipt

Doua persoane au fost ucise si 70 au fost ranite vineri la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul confruntarilor violente dintre partizanii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, a raportat agentia de.

Cel putin un mort si sute de raniti in urma violentelor izbucnite in Egipt

Cel putin o persoana a murit si alte sute au fost ranite inEgipt, in urma confruntarilor izbucnite in nordul Egiptului intre grupuri de sustinatori si oponenti ai presedintelui Mohamed Morsi,.

Cel putin 27 de morti in urma unor revolte in regiunea chineza Xinjiang

Cel putin 27 de oameni au murit miercuri dimineata, in urma unor revolte produse in apropiere de Turpan, in regiunea chineza Xinjiang, cu populatie majoritar musulmana, anunta AFP, citata de Mediafax. Noua.

Accident grav pe DN 1, la Comarnic. Doua persoane sunt ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs miercuri, in jurul pranzului, pe DN 1, in dreptul localitatii Comarnic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )