Libnet.ro
UNICEF

07:30

Doua persoane au fost ucise in violentele de vineri din Egipt

Antena3 Antena3,
Doua persoane au fost ucise in violentele de vineri din Egipt

Doua persoane au fost ucise si 70 au fost ranite vineri la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul confruntarilor violente dintre partizanii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, a raportat agentia de. continuă pe Antena3

Un cetatean american, posibil fotograf-jurnalist, a fost ucis in confruntarile din Egipt

Un cetatean american a fost ucis vineri, la Alexandria nord), in confruntari intre sustinatori si opozanti ai presedintelui egiptean Mohamed Morsi, ridicand la doi morti bilantul violentelor, conform.

Confruntari in Egipt: Doua persoane au murit si cel putin 70 au fost ranite.

Doua persoane au fost ucise si 70 au fost ranite vineri la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul confruntarilor violente dintre partizanii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, a raportat agentia de presa oficiala Mena, citata de AFP, potrivit Mediafax. Una dintre persoanele ucise este un cetatean american, in varsta de 21 de ani, au raportat surse medicale si de securitate. Un cetatean egiptean a murit in urma ranilor provocate de focurile de arma, a precizat agentia de presa Mena .

SUA retrage o serie de diplomati din Egipt, din cauza protestelor violente

Statele Unite au anuntat vineri seara plecarea din Egipt a unora dintre agentii lor diplomatici si consulari din cauza problemelor politice care afecteaza tara si dupa moartea unui american raportata de presa.

SUA retrage o serie de diplomati din Egipt, din cauza protestelor

Statele Unite au anuntat, aseara, plecarea din Egipt a unora dintre agentii lor diplomatici si consulari din cauza problemelor politice care afecteaza tara, si dupa moartea unui american raportata de presa oficiala egipteana, relateaza sursele de presa.

Accident grav pe DN 1, la Comarnic. Doua persoane sunt ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs miercuri, in jurul pranzului, pe DN 1, in dreptul localitatii Comarnic.

Doi barbati si doua femei, accidentati in Muntenegru, vor fi externati vineri din spitale

Patru dintre persoanele care au fost ranite in accidentul din Muntenegru vor fi externate vineri, fiind vorba despre doi barbati si o femeie de la Spitalul Universitar de Urgenta, si o femeie internata la.

ACCIDENT rutier in Capitala. Doua persoane, ranite. Soferul vinovat a fugit.

Un sofer din Prahova este cautat de Politia Rutiera dupa ce a provocat un accident in urma caruia doi oameni au fost raniti si sapte masini avariate. Accidentul a avut loc in aceasta dimineata in Capitala, informeaza Realitatea. net. Soferul, aflat la volanul unei masini de lux a patruns intr-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului si s-a ciocnit cu un taxi. Accidentul s-a petrecut pe soseaua Colentina la intersectia cu strada Doamna Ghica. Soferul care a fugit conducea un autoturism .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )