Libnet.ro
UNICEF

13:30

Congresul SUA, evacuat. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Congresul SUA, evacuat. Care este motivul

Capitoliul, sediul Congresului Statelor Unite, a fost evacuat marti dupa-amiaza, dupa declansarea alarmei de incendiu din cauze necunoscute, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Motiunea simpla a PNL pe tema Transelectrica, amanata. Care este motivul

Camera Deputatilor a luat decizia de a amana, pentru martea viitoare, discutiile pe motiunea simpla a PNL privind Transelectrica. Motivul invocat de conducerea Camerei este lipsa din tara a ministrul Economiei, Mihai Tudose, care este plecat in tarile arabe.

Vrancea: Un barbat s-a urcat pe un stalp de electricitate si ameninta ca se sinucide. Care este motivul

Un barbat din localitatea Suraia, judetul Vrancea, s-a urcat, luni dupa-amiaza, pe un stalp de electricitate si ameninta ca se sinucide daca sotia sa, cu care s-a certat, nu accepta sa stea de vorba cu el.

APADOR-CH cere IGPR sa ancheteze o comuna din Brasov. Care este motivul

APADOR-CH a cerut Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) sa ancheteze situatia din comuna Racos, judetul Brasov, unde localnicii spun ca politistii ar fi batut in ultimii trei ani mai mult de 40 de localnici.

Personalul companiei Alitalia, in greva de 24 de ore. Care este motivul

Personalul companiei aeriene Alitalia organizeaza, luni, o greva de 24 de ore, principala nemultumire a sindicalistilor fiind inchirierea serviciilor operatorului aerian roman Blue Air, informeaza Mediafax.

Sediul Congresului SUA, evacuat dupa declansarea alarmei de securitate

Capitoliul, sediul Congresului Statelor Unite, a fost evacuat marti dupa-amiaza, dupa declansarea alermei de incendiu din cauze necunoscute, informeaza MEDIAFAX. Toti angajatii Capitoliului au fost evacuati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )