Libnet.ro
UNICEF

15:30

Personalul companiei Alitalia, in greva de 24 de ore. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Personalul companiei Alitalia, in greva de 24 de ore. Care este motivul

Personalul companiei aeriene Alitalia organizeaza, luni, o greva de 24 de ore, principala nemultumire a sindicalistilor fiind inchirierea serviciilor operatorului aerian roman Blue Air, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Motiunea simpla a PNL pe tema Transelectrica, amanata. Care este motivul

Camera Deputatilor a luat decizia de a amana, pentru martea viitoare, discutiile pe motiunea simpla a PNL privind Transelectrica. Motivul invocat de conducerea Camerei este lipsa din tara a ministrul Economiei, Mihai Tudose, care este plecat in tarile arabe.

E haos pe aeroporturile din Italia. Viitorul companiei Alitalia ar putea fi in pericol

E haos pe aeroporturile din Italia, din cauza unei greve a celor de la compania nationala aeriana Alitalia. Protestul a fost declansat de sindicatul pilotilor si insotitorilor de zbor si porneste, in mare.

Angajatii Turnului Eiffel intra in GREVA. Care este motivul

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul atractiei turistice din Paris.

Presedintele FPTR propune un infotrip pe litoral pentru parlamentari. Care este motivul

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Mohammad Murad, a declarat vineri ca este convins ca 99% dintre parlamentari nu au inteles ce este impozitul forfetar si ca se gandeste sa faca pentru acestia un infotrip pe litoral.

Judecatoria Sector 1: Faptele din dosarul Casa din Mihaileanu, in care este vizat Basescu, NU s-au prescris. S-a inceput urmarirea penala IN REM

Judecatoria Sectorului 1 a motivat decizia prin care a dispus ca in dosarul Casa din Mihaileanu sa inceapa urmarirea penala in rem. in acest dosar, fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii.

Vrancea: Un barbat s-a urcat pe un stalp de electricitate si ameninta ca se sinucide. Care este motivul

Un barbat din localitatea Suraia, judetul Vrancea, s-a urcat, luni dupa-amiaza, pe un stalp de electricitate si ameninta ca se sinucide daca sotia sa, cu care s-a certat, nu accepta sa stea de vorba cu el.

Care este programul pe zile la festivalul Untold din Cluj

Zeci de artisti cunoscuti vor sustine concerte in cele patru zile ale festivalului Untold, ce va avea loc intre 30 iulie 2 august, la Cluj. Cap de afis sunt Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas Like Mike, care urca pe aceeasi scena pentru prima data in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )