Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consemnari si observatii de la Procesul lui Alexandru Visinescu. Sedinta din 22 octombrie 2014

Hotnews Hotnews,
 Consemnari si observatii de la Procesul lui Alexandru Visinescu. Sedinta din 22 octombrie 2014

Sedinta din 22 octombrie 2014 a debutat cu privirile iscoditoare ale celor din sala si care, in mod absolut firesc, il cautau pe principalul personaj al acestui eveniment: Alexandru Visinescu. Dar, dupa cum avea sa se afle ulterior, cel cautat cu atata insistenta nu avea nici o intentie de a se prezenta la aceasta infatisare. In absenta lui, ochii si urechile celor din sala au fost atintite asupra avocatului sau, urmarind cu atentie gesturile si mai ales vorbele sale. Aparatorul fostului comandant de la Ramnicu Sarat mima o postura dezinteresata, chiar teribilista pe alocuri. continuă pe Hotnews

Nou termen in procesul tortionarului Alexandru Visinescu. Acesta va fi adus cu mandat la Curtea de Apel Bucuresti

Tortionarul Alexandru Visinescu va fi adus miercuri, cu mandat, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de infractiuni contra umanitati. Judecatorii au emis mandatul dupa ce Visinescu a lipsit nemotivat la ultimul termen.

Nou termen in procesul tortionarului Alexandru Visinescu. Acesta a fost dus cu mandat la Curtea de Apel Bucuresti

Tortionarul Alexandru Visinescu a fost dus miercuri, cu mandat, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de infractiuni contra umanitati. Judecatorii au emis mandatul dupa ce Visinescu a lipsit nemotivat la ultimul termen.

Tortionarul Alexandru Visinescu, adus azi cu mandat la Curtea de Apel pentru audieri, sustine ca este nevinovat

Tortionarul Alexandru Visinescu, adus azi cu mandat la Curtea de Apel pentru audieri, sustine ca este nevinovat si refuza in continuare sa vorbeasca despre dosarul in care este acuzat de crime impotriva.

Tortionarul Alexandru Visinescu, adus cu mandat la Curtea de Apel Bucuresti

Tortionarul Alexandru Visinescu a fost adus cu mandat, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul in care este acuzat de moartea a 12 detinuti politici in perioada in care a condus Penitenciarul Ramnicu Sarat, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )