Libnet.ro
UNICEF

10:00

Conservatorii se declara nemultumiti de relatia cu PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conservatorii se declara nemultumiti de relatia cu PNL

Vicepresedintele PC, Bogdan Ciuca, a declarat, astazi, ca protocolul Aliantei de Centru - Dreapta ACD) nu mai functioneaza si ca de acum inainte conservatorii vor face declaratii in nume propriu, relateaza www. HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Conservatorii lui Dan Voiculescu se declara nemultumiti de relatia cu PNL-ul lui Crin Antonescu

Vicepresedintele Partidului Conservator PC), Bogdan Ciuca, a declarat joi ca protocolul Aliantei de Centru - Dreapta ACD) nu mai functioneazasi ca de acum inainte conservatorii vor face declaratii in nume propriu. Ciuca a explicat decizia conducerii PC sustinand ca in ultima perioada nuau mai existat consultari la nivelul celor doua partide pe proiecte legislative sau declaratii. Totodata, vicepresedintele PC a tinut sa precizeze ca nu se pune problema unei ruperi a ACD.

Conservatorii lui Dan Voiculescu spun ca protocolul cu PNL nu mai functioneaza. Culisele racelii

Vicepresedintele Partidului Conservator PC), Bogdan Ciuca, a declarat joi ca protocolul Aliantei de Centru - Dreapta ACD) nu mai functioneazasi ca de acum inainte conservatorii vor face declaratii in nume propriu. Ciuca a explicat decizia conducerii PC sustinand ca in ultima perioada nuau mai existat consultari la nivelul celor doua partide pe proiecte legislative sau declaratii. Totodata, vicepresedintele PC a tinut sa precizeze ca nu se pune problema unei ruperi a ACD. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca partidul lui Dan Voiculescu si-ar pregati strategia politica pentru viitor si incearca sa se delimiteze treptat de PNL in cazul in care USL se va rupe, iar liberalii vor fi scosi de la guvernare. Exista insa si un scenariu alternativ: asa-zisa ruptura PNL-PC ar fi doar un joc pentru a-i reface imaginea lui Crin Antonescu, devenit aproape nefrecventabil din cauza alaturarii cu Dan Voiculescu. Conservatorii au racolat foarte multi parlamentarii PP-DD si au deja grupuri parlamentare. Daca conjunctura politica se schimba, parlamentarii PC sunt esentiali in sustinerea unui guvern PSD fara liberali, au explicat sursele citate .

Conservatorii lui Dan Voiculescu spun ca protocolul cu PNL nu mai functioneaza. Culisele racelii - PC se pregateste de posibila rupere a USL

Vicepresedintele Partidului Conservator PC), Bogdan Ciuca, a declarat joi ca protocolul Aliantei de Centru - Dreapta ACD) nu mai functioneazasi ca de acum inainte conservatorii vor face declaratii in nume propriu. Ciuca a explicat decizia conducerii PC sustinand ca in ultima perioada nuau mai existat consultari la nivelul celor doua partide pe proiecte legislative sau declaratii. Totodata, vicepresedintele PC a tinut sa precizeze ca nu se pune problema unei ruperi a ACD. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca partidul lui Dan Voiculescu isi pregateste strategia politica pentru viitor si incearca sa se delimiteze treptat de PNL in cazul in care USL se va rupe iar liberalii vor fi scosi de la guvernare. Conservatorii au racolat foarte multi parlamentarii PP-DD si au deja grupuri parlamentare. Daca conjunctura politica se schimba, parlamentarii PC sunt esentiali in sustinerea unui guvern PSD fara liberali, au explicat sursele citate .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )