Libnet.ro
UNICEF

11:30

Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

ACTUALIZARE 12:04 Zlotul a atins minimul ultimelor 2 luni dupa victoria lui Duda Zlotul polonez s-a depreciat la minimul ultimelor doua luni fata de euro, dupa ce candidatul opozitiei in alegerile prezidentiale, Andrzej Duda, l-a invins pe presedintele Bronislaw Komorowski, provocand ingrijorare ca incetitudinile politice vor creste inainte de alegerile parlamentare din toamna, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

Conservatorul Andrezj Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 53% din voturi, invingandu-l pe presedintele in exercitiu, Bronislaw Komorowski, de centru dreapta, care si-a recunoscut infrangerea, obtinand 47%, potrivit unui sondaj de opinie realizat la iesirea de la urne, transmite AFP.

Rezultate finale: Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 51,55% dintre sufragii

Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale de duminica din Polonia cu 51,55% din voturi, potrivit rezultatelor finale anuntate de Comisia Electorala poloneza, informeaza AFP. Duda l-a invins.

Exit Poll: Andrzej Duda, 53% la alegerile prezidentiale din Polonia

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia, cu 53%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )