Libnet.ro
UNICEF

11:30

Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

Conservatorul Andrezj Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 53% din voturi, invingandu-l pe presedintele in exercitiu, Bronislaw Komorowski, de centru dreapta, care si-a recunoscut infrangerea, obtinand 47%, potrivit unui sondaj de opinie realizat la iesirea de la urne, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

ACTUALIZARE 12:04 Zlotul a atins minimul ultimelor 2 luni dupa victoria lui Duda Zlotul polonez s-a depreciat la minimul ultimelor doua luni fata de euro, dupa ce candidatul opozitiei in alegerile prezidentiale, Andrzej Duda, l-a invins pe presedintele Bronislaw Komorowski, provocand ingrijorare ca incetitudinile politice vor creste inainte de alegerile parlamentare din toamna, potrivit Bloomberg.

Rezultate finale: Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 51,55% dintre sufragii

Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale de duminica din Polonia cu 51,55% din voturi, potrivit rezultatelor finale anuntate de Comisia Electorala poloneza, informeaza AFP. Duda l-a invins.

Exit Poll: Andrzej Duda, 53% la alegerile prezidentiale din Polonia

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia, cu 53%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )