Libnet.ro
UNICEF

21:30

Consilier asistent din cadrul OIR POSDRU, dat in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consilier asistent din cadrul OIR POSDRU, dat in judecata pentru luare de mita

Dalina Bogdan, consilier asistent la Compartimentul Verificare Proiecte Finantate din cadrul Organismului Intermediar Regional Pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane OIR POSDRU), Regiunea Sud - Vest Oltenia,N AITANA DALINA, a fost data in judecata pentru luare de mita, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a ...

UPDATE: Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR, potrivit Mediafax. In cursul acestei zile, condamnatul Omar Hayssam a fost transferat dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei .

Admitere facultate 2013 Topul facultatilor in functie de concurenta: 14,20 candidati pe un loc la Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii din Bucuresti

Facultatea de Administratie si Afaceri este cea mai cautata din cadrul Universitatii din Bucuresti: 14,20 candidati concureaza aici pe un loc. Urmeaza Facultatea de Geografie, unde sunt 12,83 candidati pe loc, si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,90 candidati pe loc, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti. Cea mai cautata specializare de la Universitatea din Bucuresti este Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Facultatii de Limbi Straine, unde se bat pe un loc 99 de candidati. La Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare concurenta se inregistreaza la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

IGPR: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul ANP

Omar Hayssam a fost transferat, marti, dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR. Re.

384 de angajati din cadrul ANAR vor fi disponibilizati

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) va disponibiliza 384 de angajati din cei 9. 596 de angajati, incepand cu luna septembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )