Libnet.ro
UNICEF

00:08

Consilier judetean PDL Sibiu, implicat intr-un caz de evaziune de 34 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Consilier judetean PDL Sibiu, implicat intr-un caz de evaziune de 34 milioane de lei

Un consilier judetean PDL Sibiu ar fi implicat intr-un caz de evaziunie cu un prejudiciu de 34 milioane de lei, caz in care 18 persoane sunt vizate de 14 perchezitii in Timisoara si Sibiu, potrivit unor surse judiciare. continuă pe România Liberă

Perchezitii la evazionistii protejati de Blejnar. Fostul consilier judetean PDL, Dumitru Domnariu, ridicat de DIICOT

30 - Fostul consilier judetean PDL din Sibiu, Dumitru Domnariu, care are afaceri in domeniul vanzarii de carburanti, a fost ridicat de la locuinta sa din Sibiu, miercuri, in urma perchezitiilor facute.

Fost consilier judetean din Sibiu, dus la DIICOT in dosarul de evaziune fiscala

Fostul consilier judetean PDL din Sibiu Dumitru Domnariu, care detine mai multe afaceri in domeniul vanzarii de carburanti, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DIICOT, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 34 de milioane de lei.

Perchezitii in Timisoara si Sibiu, intr-un dosar de evaziune fiscala de peste 34 milioane de lei: Fostul consilier judetean din Sibiu Dumitru Domnariu, ridicat

Procurorii DIICOT fac, miercuri, 14 perchezitii in Timisoara si Sibiu, fiind vizate 18 persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul ajunge depaseste suma de 34 milioane de lei. Surse judiciare afirmand.

Un autocar cu romani, implicat intr-un accident in Bulgaria. Un pasager a murit, iar alti 14 au fost raniti

Un roman a murit si alti 13 au fost raniti dupa ce un autocar cu turisti, care se deplasa de la Antalya la Bucuresti, a fost implicat intr-un accident, in Bulgaria, anunta Realitatea TV. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-o prapastie.

Un autocar cu romani, implicat intr-un accident in Bulgaria. O tanara de 27 de ani a murit, iar alti 14 pasageri au fost raniti

Un roman a murit si alti 14 au fost raniti dupa ce un autocar cu turisti, care se deplasa de la Antalya la Bucuresti, a fost implicat intr-un accident, in Bulgaria, anunta Realitatea TV. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-o prapastie, de la o inaltime de zece metri. Doua elicoptere SMURD vor decola spre Bulgaria.

Deputat PSD, implicat intr-un dosar cu o evaziune de un milion de euro - surse

Deputatul PSD Adrian Simionescu ar fi implicat intr-un dosar de coruptie si evazxiune fiscala cu un prejudiciu de peste un milion de euro, potrivit unor surse judiciare care anunta ca procurorii DNA fac miercuri mai multe perchezitii in judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov la firme si persoane suspectate in aceasta cauza.

VIDEO. Deputat PSD, implicat intr-un dosar cu o evaziune de un milion de euro - surse

Deputatul PSD Adrian Simionescu ar fi implicat intr-un dosar de coruptie si evazxiune fiscala cu un prejudiciu de peste un milion de euro, potrivit unor surse judiciare care anunta ca procurorii DNA fac miercuri mai multe perchezitii in judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov la firme si persoane suspectate in aceasta cauza.

FOTO Sotul unei controversate femei de afaceri din Vaslui, implicat intr-un accident rutier cu doua victime

Mihai Iovita 57 ani), sotul unei cunoscute femei de afaceri din Vaslui, Marcica Iovita, a fost implicat astazi intr-un accident rutier produs pe o trecere de pietoni situata la iesirea din municipiul Vaslui. O femeie de 41 ani, din localitatea Solesti, si fiica acesteia de 17 ani au fost ranite, fiind transportate la spital.

UPDATE: Perchezitii la APIA Botosani intr-un caz de coruptie si acordare ilegala de fonduri europene

Procurorii DNA efectueaza marti 16 perchezitii in judetele Botosani si Suceava, vizat fiind si sediul APIA Botosani, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, conexe infractiunilor de coruptie si obtinerea nelegala de fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )