Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilier local din Alba retinut pentru trafic de minori si proxenetism

Adevărul Adevărul,
Consilier local din Alba retinut pentru trafic de minori si proxenetism

Consilierul local din orasul Aiud, judetul Alba, a fost retinut pentru acuzatia de trafic de minori si proxenetism. Procurorii DIICOT vor sesiza Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Important membru PDL si fost consilier in Ministerul Sanatatii, arestat pentru proxenetism si trafic de minori

Medicul Molnar Geza, consilier local in Aiud, arestat preventiv pentru proxenetism si trafic de minori, va fi exclus din partid, a declarat, miercuri, presedintele PDL Aiud, Tiberiu Budusan. Va fi exclus din partid.

Important PDL-ist si fost consilier in Ministerul Sanatatii, arestat pentru PROXENETISM si trafic de minori

Medicul Molnar Geza, consilier local in Aiud, arestat preventiv pentru proxenetism si trafic de minori, va fi exclus din partid, a declarat, miercuri, presedintele PDL Aiud, Tiberiu Budusan. Va fi exclus din partid.

Cinci romani, urmariti de autoritatile italiene pentru trafic de persoane, prinsi in Dolj si Iasi

Cinci romani, care erau urmariti international de autoritatile din Italia, pentru trafic de persoane si proxenetism, au fost prinsi, miercuri, de politistii romani din cadrul inspectoratelor judetene din Dolj.

Ministerul Dezvoltarii Regionale va aloca 200 milioane de euro din fonduri europene pentru finalizarea a 500 de scoli

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) va aloca 200 euro de lei din fonduri europene pentru finalizarea a 500 de scoli, incepute si neterminate de autoritatile locale. Potrivit ministrului Liviu Dragnea, citat de Agerpres, va fi realocata o suma de aproximativ 240 milioane euro din Programul Operational Sectorial de Transport si Programul Operational Sectorial de Mediu din care aproximativ 200 milioane euro vor fi repartizate pentru continuarea si finalizarea investitiilor la scoli si aproximativ 40 milioane pentru continuarea investitiilor la o serie de spitale.

DIICOT: Medic retinut pentru proxenetism.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Serviciul Teritorial Alba Iulia impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului de minori si proxenetismului, se arata intr-un comunicat al institutiei. In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca, inculpatul M. G de profesie medic, si care detinea o functie in cadrul unei .

Ancheta pentru trafic de pasapoarte in Thailanda, in urma disparitiei avionului Malaysia Airlines

Politia thailandeza a anuntat duminica o ancheta cu privire la un posibil trafic de pasapoarte, rezervarile cu doua pasapoarte europene suspecte pentru zborul Malaysia Airlines, disparut de pe radar sambata, fiind efectuate in Thailanda, relateaza AFP .

Ancheta pentru trafic de pasapoarte in Thailanda, in urma disparitiei unui avion.

Politia thailandeza a anuntat, duminica, demararea unei anchete privind traficul de pasapoarte, pentru zborul Malaysia Airlines, disparut de pe radar sambata, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Un austriac, Christian Kozel, si un italian, Luigi Maraldi, apareau pe lista pasagerilor, dar nu se aflau la bord. Citeste si: Misterul intunecat al avionului disparut in sud-estul Asiei Celor doi le-au fost furate pasapoartele in Thailanda in 2012 si 2013, a confirmat Interpol. Informatii de zbor .

Sondaj: Romanii cred ca USL s-a rupt din cauza luptei pentru functii.

Majoritatea romanilor considera ca lupta partidelor politice pentru functii a fost principala cauza a disolutiei USL, potrivit unui barometru INSCOP remis, luni, Agerpres. Sondajul arata ca 57,6% dintre respondenti cred ca principala cauza care a dus la ruperea USL este lupta partidelor politice pentru mai multa putere pentru functii), iar 24% indica in acest sens conflictul de solutii pentru guvernare ale partidelor componente. La intrebarea cu privire la principala cauza pentru ruperea USL, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )