Libnet.ro
UNICEF

21:00

Consilier local PSD: Celor care adopta un caine fara stapan sa le dam bonus si un ziarist

B1 B1,
Consilier local PSD: Celor care adopta un caine fara stapan sa le dam bonus si un ziarist

Consilierului local PSD Dumitru Florin, vicepresedinte al Organizatiei Municipale Braila, a afirmat in cadrul sedintei CLM din data de 29 aprilie ca celor care iau un caine sa li se dea bonus si un ziarist. continuă pe B1

Gluma unui consilier local PSD din Braila: Celor care adopta un caine fara stapan sa le dam bonus si un ziarist

Consilierului local PSD Dumitru Florin, vicepresedinte al Organizatiei Municipale a filialei PSD din Braila, a facut o gluma neinspirata in sedinta din 29 aprilie a Consiliului Local. In timpul dezbaterilor legate de situatia cainilor fara stapan de pe strazile Brailei, consilierul Ionel Alexandru a propus ca brailenilor care adopta un maidanez sa li se acorde o facilitate pentru a stimula astfel acest proces, moment in care Dumitru Florin a sugerat ca celor care iau un caine sa li se dea bonus si un ziarist, potrivit InfoBraila. ro.

Si-a facut dreptate cu toporul. Consilier local, atacat de un satean suparat pe Primarie

Un barbat din judetul Gorj a decis sa-si faca dreptate cu toporul. Acesta s-a enervat ca Primaria nu i-a cerut permisiunea sa faca lucrari pe proprietatea lui si i-a cerut socoteala unui consilier local. Nu.

Consilier local din Negomir, lovit toporul in cap

Un consilier local al comunei Negomir a fost lovit cu toporul in cap, in urma unui conflict cu un localnic, si a ajuns la Spitalul Orasenesc Rovinari pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Premierul Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!

Premierul Victor Ponta le transmite colegilor din presa, si celor care il critica indiferent ce face, mult succes. Jurnalistii, sustine Ponta, pot conta pe el in realizarea unei agende publice constructive.

Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!, scrie premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )