Libnet.ro
UNICEF

23:31

Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!, scrie premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!

Premierul Victor Ponta le transmite colegilor din presa, si celor care il critica indiferent ce face, mult succes. Jurnalistii, sustine Ponta, pot conta pe el in realizarea unei agende publice constructive.

Ponta transmite colegilor din presa mult succes

Premierul Victor Ponta transmite colegilor din presa, inclusiv celor care il critica indiferent ce face, mult succes in activitate, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa/ Un membru CNA ii cere premierului sa organizeze o intalnire cu media privind o eventuala modificare a fiscalitatii presei

Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Victor Ponta, citat de Mediafax. In schimb, Valentin Jucan, membrul al Consiliului National al Audiovizualului CNA), ii solicita premierului sa ceara ministrului Finantelor sa organizeze o intalnire cu reprezentantii media despre o eventuala modificare a fiscalitatii presei.

Victor Ponta: Facem eforturi pentru romanul rapit in Burkina Faso. Show-ul cu maini ridicate la aeroport apartine trecutului

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, in timpul unei conferinte de presa in Arabia Saudita, unde se afla in vizita, ca din datele pe care le au autoritatile romane, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate. Nu ar trebui sa stea cineva in inchisoare pentru ca este cumnatul lui Ponta

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

Victor Ponta, de 1 Mai: Romania este o tara a oamenilor muncitori. Multumesc celor care construiesc, prin munca lor, Romania Puternica!

Cu ocazia zilei Internationale a Muncii, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj romanilor. Ponta a spus ca Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate.

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

Victor Ponta ingroapa, si oficial, sprijinul PSD pentru Justitie

Social-democratii care voteaza impotriva ridicarii imunitatii unor parlamentari nu vor fi sanctionati, a declarat Victor Ponta, in contradictie cu anuntul sau de acum cateva luni de zile.

Victor Ponta: Anchetele penale blocheaza proiectele cu finantare europeana

Premierul pare sa impartaseasca, intr-o anumita masura, convingerile fostului presedinte. Motivele invocate de Victor Ponta sunt, insa, altele: el sustine ca zelul procurorilor dauneaza proiectelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )