Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Facem eforturi pentru romanul rapit in Burkina Faso. Show-ul cu maini ridicate la aeroport apartine trecutului

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Facem eforturi pentru romanul rapit in Burkina Faso. Show-ul cu maini ridicate la aeroport apartine trecutului

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, in timpul unei conferinte de presa in Arabia Saudita, unde se afla in vizita, ca din datele pe care le au autoritatile romane, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz, informeaza Agerpres.

Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri .

Ce spune Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso

Cetateanul roman rapit, in urma cu trei saptamani, in Burkina Faso este bine si autoritatile de la Bucuresti discuta cu toti partenerii pentru a reusi sa il aduca pe acesta cat mai curand acasa, dar informatii nu vor fi comunicate decat daca nu pericliteaza viata lui, a afirmat premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Romanul rapit in Burkina Faso este in viata

Au aparut noi date despre romanul care a fost rapit in Burkina Faso. Potrivit informatiilor detinute de catre autoritati, romanul este in viata. Nu se stie momentan daca rapitorii au cerut vreo rascumpar.

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

Victor Ponta, de 1 Mai: Romania este o tara a oamenilor muncitori. Multumesc celor care construiesc, prin munca lor, Romania Puternica!

Cu ocazia zilei Internationale a Muncii, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj romanilor. Ponta a spus ca Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate.

Orbanizarea economica a lui Victor Ponta: scandalul artificial al preturilor la hypermarket (noul inamic public)

Un conflict artificial a dominat agenda publica a ultimelor zile: asa-zisele cresteri de preturi la supermarketuri inainte de scaderea TVA. O parte a presei a creat o isterie mediatica pe baza unor dovezi precare, daca nu cumva chiar mincinoase. Pe acest val mediatic, intretinut si de Comisia de Agricultura din Parlament, s-a urcat si premierul Victor Ponta, care a anuntat o masura in cel mai pur stil Viktor Orban: taxe noi pentru supermarketuri daca nu scad automat preturile. Inca un pas spre nationalismul economic.

Victor Ponta cere verificari dupa ancheta B1 TV: Nu voi ezita sa iau masuri daca preturile au crescut artificial (VIDEO)

Premierul Victor Ponta cere verificari din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si a Consiliului Concurentei dupa investigatia demarata de B1 TV, pentru a se verifica daca.

Victor Ponta: Avem sprijinul Comisiei Europene si a Parlamentului European pentru aderarea la Schengen, mai trebuie sa convingem una sau doua tari

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are sprijin la nivelul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, informeaza Agerpres.

Liberalii il acuza pe Victor Ponta ca a copiat integral o alta propunere legislativa a PNL

Partidul National Liberal ii acuza pe Victor Ponta si pe ministrul Apararii Mircea Dusa ca au preluat cu copy/paste o propunere a PNL care prevede majorarea indemnizatiilor invalizilor de razboi, a veteranilor si vaduvelor de razboi, la doar cateva zile dupa ce ar fi plagiat integral o propunere legislativa initiata de mai multi parlamentari liberali privind dublarea indemnizatiilor pentru persoanele persecutate politic de regimul comunist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )