Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Avem sprijinul Comisiei Europene si a Parlamentului European pentru aderarea la Schengen, mai trebuie sa convingem una sau doua tari

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Avem sprijinul Comisiei Europene si a Parlamentului European pentru aderarea la Schengen, mai trebuie sa convingem una sau doua tari

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are sprijin la nivelul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre paranghelia zilei de luni, 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit la Palatul Parlamentului trei ani de cand a fost dat jos.

Victor Ponta, intalniri la Strasbourg cu liderii UE: Martin Schulz si Jean-Claude Juncker

Premierul Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucrula Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Victor Ponta se va intalni cu Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, Vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen si comisarii europeni Vera Jourova si Margrethe Vestager.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Nu se pune problema unui Patriot act si nici a unui FBI european

Securitatea trebuie consolidata in contextul amenintarii comiterii unor noi atentate in Uniunea Europeana, dar nu prin crearea unui FBI european, afirma Frans Timmermans, vicepresedintele Comisiei Europene,.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Strasbourg, unde se va intalni cu oficiali europeni

Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucru la Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Premierul se va intalni pe parcursul acestei vizite cu Presedintele Parlamentului.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta face apel catre PNL: Nu blocati revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut luni un apel catre membrii PNL, si anume sa nu blocheze revizuirea Constitutiei, informeaza B1 TV. Sunt multe lucruri pe care USL-ul le-a realizat. Nu doar PSD. Sa vedem ce avem.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Toate tarile din UE trebuie sa-si asume cote obligatorii de refugiati. Trebuie sa dam dovada de solidaritate

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat ca tarile Uniunii Europene trebuie sa-si asume fiecare cote obligatorii de refugiati si sa sporeasca semnificativ ajutorul pentru dezvoltare.

Angela Filote, seful Reprezentantei Comisiei Europene: In Romania te simti pus la colt daca nu fumezi. Legea nu este buna si are nevoie de revizuire

Aplicarea legii privind prevenirea si combaterea efectelor fumatului se face de ochii lumii in Romania, a afirmat seful Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. Angela Filote spera ca, pana la sfarsitul lui 2015, Romania sa nu mai faca parte din grupul rusinos de patru state UE care nu aplica recomandarile Comisiei Europene in acest domeniu. Declaratia a fost facuta in timpul unei dezbateri in Camera Deputatilor pe marginea proiectului noii legi a fumatului. Profesorul Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie, a subliniat ca interzicerea fumatului in spatiile publice din Spania a dus la reducerea cazurilor de copii cu crize de astm. Initiatorii legii propun adoptarea ei pana pe 31 mai 2015.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )