Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Strasbourg, unde se va intalni cu oficiali europeni

B1 B1,
Premierul Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Strasbourg, unde se va intalni cu oficiali europeni

Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucru la Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Premierul se va intalni pe parcursul acestei vizite cu Presedintele Parlamentului. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie - 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori.

Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, Ilie Sarbu, alti patru senatori si cinci deputati

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie - 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori.

Premierul Victor Ponta face apel catre PNL: Nu blocati revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut luni un apel catre membrii PNL, si anume sa nu blocheze revizuirea Constitutiei, informeaza B1 TV. Sunt multe lucruri pe care USL-ul le-a realizat. Nu doar PSD. Sa vedem ce avem.

Premierul Victor Ponta: Cei care au votat acum trei ani pentru motiunea de cenzura au facut foarte bine pentru tara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la implinirea a trei ani de la cadere guvernului Mihai Razvan Ungureanu, ca cei care au votat pentru motiunea de cenzura au facut foarte bine pentru tara. E o.

Premierul Victor Ponta, mesaj dupa adoptarea noului Cod Fiscal: Este un prim pas catre aplicarea masurilor de relaxare fiscala

Victor Ponta a afirmat intr-un mesaj postat pe Twitter ca adoptarea de catre Senat a noului Cod Fiscal este un prin pas catre aplicarea masurilor de relaxare fiscala. De asemenea, el aminteste si de reducerea TVA.

Victor Ponta, intalniri la Strasbourg cu liderii UE: Martin Schulz si Jean-Claude Juncker

Premierul Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucrula Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Victor Ponta se va intalni cu Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, Vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen si comisarii europeni Vera Jourova si Margrethe Vestager.

VIDEO Victor Ponta: In 2012, plecam sa joc baschet, dar m-a sunat Basescu pentru guvernare; Crin a zis: Aoleu!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a remarcat absenta fostului lider PNL Crin Antonescu de la evenimentul PSD de celebrare a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu si a punctat ca istoria nu poate fi rescrisa, relatand cum acesta l-a incurajat sa preia guvernarea cand a fost sunat de Basescu. Ponta: Ne-am tinut de cuvant cu presedinte din PNL. Basescu si Udrea la inchisoare - partial realizat!.

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Dan Tapalaga: Elena Udrea si Victor Ponta, doua produse politice lasate mostenire de fostul presedinte Traian Basescu

La aniversarea de trei ani de la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu, premierul Victor Ponta a prezentat in doua slide-uri un pic mai glumete: faptul ca USL a promis un premier de la PSD si un.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )