Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta transmite colegilor din presa mult succes

România Liberă România Liberă,
Ponta transmite colegilor din presa mult succes

Premierul Victor Ponta transmite colegilor din presa, inclusiv celor care il critica indiferent ce face, mult succes in activitate, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!

Premierul Victor Ponta le transmite colegilor din presa, si celor care il critica indiferent ce face, mult succes. Jurnalistii, sustine Ponta, pot conta pe el in realizarea unei agende publice constructive.

Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!, scrie premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

IMAGINI DOCUMENT Marirea si decaderea lui Nicu Ceausescu. Cum arata reuniunea redactorilor sefi din presa socialista

Delegatia Romaniei Socialiste primita de Kim Ir-sen, primirea delegatiei Romaniei Socialiste la Deng Xiaoping, fondatorul economiei de piata socialiste, la mausoleul lui V. Lenin din Piata Rosie, Moscova sunt imagini primite de la un cititor HotNews. ro, jurnalist inainte de 1989, trimise la provocarea Amintiri din comunism.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )