Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un consilier al lui Obama paraseste Casa Alba pentru a lucra cu Hillary Clinton

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un consilier al lui Obama paraseste Casa Alba pentru a lucra cu Hillary Clinton

Un consilier al presedintelui Obama, John Podesta, va pleca de la Casa Alba in februarie, pentru a lucra cu echipa lui Hillary Clinton, o posibila candidata la alegerile prezidentiale din 2016, scria marti Wall Street Journal, citand trei surse,. continuă pe Wall-Street Ro

Benjamin Netanyahu s-a invitat singur la marsul impotriva terorismului islamist de la Paris, spre iritarea Frantei / Barack Obama este intens criticat pentru absenta

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a invitat singur la manifestatii impotriva terorismului islamist organizate duminica, la Paris, in conditiile in care presedintia franceza i-a cerut sa nu vina, scriu ziarele israeliene, citate de AFP. Peste ocean, presedintele Barack Obama este intens criticat pentru absenta, in conditiile in care pe agenda sa nu figura nicio activitate oficiala in acea zi.

Subiectele Zilei: Testele Victoriei Nuland: ce gaseste la Bucuresti emisara lui Barack Obama; Kemal Karpat, tatarul dobrogean care a fost consultant la Casa Alba: de ce nu este Romania o tinta pentru Islam; Un fost director din MTS si-a recunoscut vina i

Solutiile gasite de tineri dupa ce RCA-ul a ajuns sa-i coste mai mult decat masina. Preturile cresc si de la un oras la altul. 1000 de euro pe an, atat au. Dosarul diaspora. In Italia, MAE a desfiintat o sectie unde votau 600 de romani pentru a infiinta una unde au votat doar 48. Ancheta privind.

Casa Alba cere consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile informatice ce au vizat CENTCOM

Presedintia Statelor Unite a cerut din nou Congresului noi masuri legislative pentru consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic care au vizat conturile de Twitter si YouTube ale.

Casa Alba cere consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic vizand CENTCOM

Presedintia Statelor Unite a cerut din nou Congresului noi masuri legislative pentru consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic care au vizat conturile de Twitter si YouTube ale.

EXCLUSIV Istoricul de talie mondiala Kemal Karpat, fost consultant la Casa Alba: Islamului ii lipseste un Vatican al lui

Originar din Dobrogea, istoricul si politologul tatar Kemal Karpat, specialist in problemele Orientului, de al carui sfat au tinut cont presedinti americani ca Jimmy Carter, Ronald Reagan, George Bush, vorbeste in exclusivitate pentru Adevarul despre cauzele terorismului care tine in sah Occidentul.

Kemal Karpat, tatarul dobrogean care a fost consultant la Casa Alba: de ce nu este Romania o tinta pentru Islam

Originar din Dobrogea, istoricul si politologul tatar Kemal Karpat, specialist in problemele Orientului, de al carui sfat au tinut cont presedinti americani ca Jimmy Carter, Ronald Reagan, sau George Bush, vorbeste in exclusivitate pentru Adevarul despre cauzele terorismului care tine in sah Occidentul.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )