Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consilier prezidential: Daca Victor Ponta are vreo suspiciune cu privie la independenta justitiei se poate adresa Inspectiei Judiciare

B1 B1,
Consilier prezidential: Daca Victor Ponta are vreo suspiciune cu privie la independenta justitiei se poate adresa Inspectiei Judiciare

Consilierul prezidential Dan Mihalache a declarat joi ca daca premierul Romaniei are suspiciuni cu privire la independenta justitiei se poate adresa Inspectiei Judiciare, noteaza Agerpres. Ponta are un anumit. continuă pe B1

Interviu cu Ligia Deca, consilier prezidential pe Educatie, la Adevarul live de la 13:00

Astazi, la Adevarul live de la 13:00 o avem invitata in platou pe Ligia Deca, cercetator in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, care este in prezent consilier prezidential in domeniul Educatiei. impreuna vom dezbate principiile si valorile pe care trebuie sa functioneze sistemul de Educatie romanesc, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a lansat o o larga consultare publica despre viitorul educatiei in Romania.

Victor Ponta, avertisment pentru Robert Negoita: E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?

Premierul Victor Ponta i-a dat miercuri un avertisment lui Robert Negoita, cel care si-a anuntat ieri candidatura la sefia PSD si i-a criticat pe premier si pe Liviu Dragnea pentru scandalurile penale in care sunt implicati. E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?, a spus Ponta, zambind.

Dan Mihalache: Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba

In nota obisnuita, Victor Ponta a facut declaratii crezand ca este foarte inteligent daca se ascunde sub formule vagi. Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba, a declarat joi, la New York, seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, in replica la acuzatiile preierului. Ponta a declarat joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata. Premierul l-a atacat pe Klaus Iohannis in timpul vizitei acestuia in Statele Unite, de unde va reveni pe 30 septembrie.

Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

Victor Ponta: Nu se va pune problema sa piarda cineva vreun leu de la pensii, chiar daca avem inflatie negativa

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a discutat cu ministrul Muncii, Rovana Plumb, despre legea pensiilor, si a dat asigurari ca nimeni nu va pierde vreun leu de.

Victor Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

Ce spune Dragnea despre un Guvern FARA Victor Ponta

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca daca se va pune problema schimbarii lui Victor Ponta de la conducerea Executivului ca partidul va reactiona si va decide daca se va ajunge in aceasta situatie.

Victor Ponta: TVR are cele mai mari datorii si cea mai mica audienta

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini cu ce poate TVR, dar cu respect fata de banii publici, premierul adaugand ca nu crede ca trebuie marita nicio taxa.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )