Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia / Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia / Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema pentru mine

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera sa moara in picioare si ca nu se taraste in genunchi, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

VIDEO Proteste si la Cluj, Sibiu, Timisoara, Iasi: mii de oameni scandeaza mpotriva PSD si a lui Liviu Dragnea

Mii de oameni protesteaza joi seara la Cluj, Sibiu, Timisoara si Iasi impotriva PSD si a liderului social-democrat Liviu Dragnea, informeaza Agerpres. Manifestantii au revenit joi seara si in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale.

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitiva. Ma.

Theodor Stolojan: Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia. Dancila stie foarte bine cum sunt priviti la nivelul UE politicienii care au condamnari

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan reactioneaza dur dupa condamnarea liderului, PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Potrivit lui Stolojan, Liviu Dragnea .

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )