Libnet.ro
UNICEF

16:30

Consilierul lui Oprescu, arestat pentru 30 de zile. Solomon Wigler a fost prins in flagrant cand primea mita 25.000 euro

Antena3 Antena3,
Consilierul lui Oprescu, arestat pentru 30 de zile. Solomon Wigler a fost prins in flagrant cand primea mita 25.000 euro

UPDATE- Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis joi propunerea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei,. continuă pe Antena3

Consilierul lui Oprescu, RETINUT pentru 30 de zile. Solomon Wigler a fost surprins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce primea mita 25.000 euro

UPDATE- Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis joi propunerea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei,.

Consilierul lui Sorin Oprescu, arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 20:08 Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis azi propunerea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit surselor din presa. *Asociatia Salvati Bucurestiul: Este doar o chestiune de timp pana cand si persoanele pe langa care Wigler si-a exercitat influenta vor fi anchetate *Oprescu l-a suspendat din functie pe Solomon Wigler *DNA: Wigler Solomon a primit mita pentru a interveni pe langa Oprescu, pe langa care a lasat sa creada ca are influenta.

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, arestat pentru 30 de zile

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, afla miercuri daca va fi arestat pentru 30 de zile. Kiss este acuzat de spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor afla miercuri daca va fi sau nu arestat pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza B1 TV. Procurorii anticoruptie l-au retinut aseara pe Alexandru Kiss pentru 24 de.

Moni, consilierul corupt al lui Oprescu, ARESTAT. Socoata de la Kaufland o primea cash, in parc, in conturile nevestei

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost prins aseara, la ora 21. 00, in flagrant, in timp ce primea mita de 25. 000 de euro. Suma era doar o transa din suma pretinsa de peste 230. 000 de euro.

Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, retinut pentru trafic de influenta: Primarul Capitalei l-a suspendat pe consilier (VIDEO)

15 Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Consilierul personal al primarului Capitalei, Wigler Solomon, a.

Consilierul lui Oprescu, RETINUT. Solomon Wigler, prins cand lua SPAGA 25.000 euro

Consilierul primarului general al Capitalei Sorin Oprescu a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant delict cand lua mita. Solomon Wigler.

Consilierul lui Oprescu, RETINUT dupa ce a fost prins luand SPAGA. Solomon Wigler, suspendat din functie

44- Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, a luat mita 204. 000 de euro, promitand ca va interveni pe langa consilieri din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )