Libnet.ro
UNICEF

15:30

Consilierul parlamentar Vasile Zosim a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Consilierul parlamentar Vasile Zosim a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vasile Zosim,consilier parlamentar in cadrul Senatului - Directia Generala Control Juridic si Securitate Interna,a fost trimis in judecata de catreParchetului de pe langa Tribunalul Gorj pentru trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Fost sef al ONT Carpati, trimis in judecata pentru uz de fals si inselaciune

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PCAB) l-au trimis in judecata pe Thoma Emilios - cetatean cipriot, fost presedinte al Consiliului de Administratia al SC ONT Carpati SA, pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si inselaciune, informeaza Agerpres.

Constantin Bolbosanu, fost director adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii, trimis in judecata pentru luare de mita

Constantin Bolbosanu, fost director adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate DCCO), a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie care il acuza de luare mita. in prezent, acesta se afla in arest preventiv.

Constantin Bolbosanu, fost sef serviciu DCCO, trimis in judecata pentru luare de mita

Constantin Bolbosanu, la data faptelor sef serviciu in cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate DCCO) din cadrul Inspectoratul General al Politiei Romane a fost trimis in.

Un medic biolog de la Spitalul Judetean din Arad a fost trimis in judecata pentru 129 infractiuni de inselaciune

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad au decis trimiterea in judecata a medicului biolog Adela Marcu, de la Spitalul Clinic Judetean Arad - Sectia TBC, informeaza Agerpres,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )