Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consiliul de Administratie al Bursei Sibiu convoaca AGA, pentru alegerea a patru administratori

Antena3 Antena3,
Consiliul de Administratie al Bursei Sibiu convoaca AGA, pentru alegerea a patru administratori

Administratorii Bursei Sibiu Sibex) au convocat AGA pentru alegerea a patru membri in Consiliul de Administratie, dupa ce doi actionari au cerut la sfarsitul lunii septembrie revocarea unor administratori, printre. continuă pe Antena3

FP convoaca AGA

Fondul Proprietatea FP) a convocat Adunare Generala Extraordinara si Ordinara a Actionarilor AGA) pentru data de 23 noiembrie, publicand convocatorul aprobat de Comitetul Reprezentantilor in sedinta de astazi, informeaza un comunicat de presa.

Ancheta pe piata de capital din Romania. Fostul sef al Bursei Sibiu ar fi fugit cu banii clientilor firmei sale

Cristian Sima, revocat miercuri din functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecuta si, potrivit unor zvonuri din piata.

Politia s-a autosesizat in cazul disparitiei fostului sef al Bursei Sibiu

Politia Sibiu a anuntat ca, desi nu a fost depusa nicio sesizare referitoare la disparitia lui Cristian Sima, s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului director general al Bursei de la Sibiu.

Cazul disparitiei fostului sef al Bursei Sibiu: Ancheta se EXTINDE - Daniel Daianu si Irina ...

Ancheta in cazul disparitiei fostului sef al bursei din Sibiu se extinde. Mai multi clienti ai firmei controlata de acesta incercat sa afle ce s-a intamplat cu banii lor. Printre cei pagubiti s-ar afla si fostul ministru de Finante Daniel Daianu, dar si Irina Schrotter. Pe lista pagubitilor s-ar afla Puiu Popoviciu, Marie Rose Mociornita, Tudor Chirila, Daniel Daianu si Irina Schrotter, potrivit Realitatea. net. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) a inceput joi o investigatie la .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )