Libnet.ro
UNICEF

09:30

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind activitatea companiei care administreaza Portul Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind activitatea companiei care administreaza Portul Constanta

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibila incalcare a legii concurentei de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, au declarat reprezentantii Consiliului, vineri, potrivit Agerpres, . continuă pe Ziarul Bursa

Activitatea companiei care administreaza Portul Constanta, in vizorul Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei investigheaza posibila incalcare a Legii concurentei de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.

Consiliul Concurentei a inceput o investigatie asupra Portului Constanta pentru un posibil abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind la posibila incalcare a legii concurentei, prin abuz de pozitie domninanta, de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. Potrivit Consiliului, investigatia vizeaza mai multe fapte ce pot constitui abateri de la reglementarile din domeniul concurentei, printre care o posibila conditionare a accesului la infrastructura de transport naval.

Consiliul Concurentei suspecteaza Portul Constanta de abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a inceput o investigatie impotriva Companiei Nationale care administreaza Portul Constanta CNAPMC), suspectata de abuz de pozitie dominanta. Investigatia a fost declansata in urma unei plangeri depuse in luna decembrie a anului.

Ancheta parlamentara privind activitatea complexelor energetice Hunedoara si Oltenia

Senatorul Haralambie Vochitoiu a declarat vineri la Deva ca activitatea complezelor energetice Hunedoara si Oltenia va fi anchetata de o comisie parlamentara. Masura a fost luata in incercarea de a afla motivele care au dus cele doua companii la situatia economica dificila in care se afla acum. Comisia parlamentara de ancheta pentru CEH si CEO are nominalizati 15 membri de la partidele parlamentare.

Consiliul NATO-Rusia, intalnire privind criza din Ucraina. Secretar General al Aliantei: Se va discuta despre activitatile militare, cu accent pe transparenta

Consiliul NATO-Rusia se va intalni in urmatoarele doua saptamani pentru a dezbate problema crizei din Ucraina. Potrivit mediafax, aceasta nu s-au mai intalnit din 2014, de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )